Logo Slizing kasten Theo Bot

Moderne en klassieke schuifdeurkasten

Functionaliteit in zijn mooiste vorm!


Slizing kasten zijn in moderne en in klassieke uitvoering verkrijgbaar, functionaliteit in zijn mooiste vorm. Slizing kasten van Slaapkenner Theo Bot biedt u onder meer opbergoplossingen die qua kleurstelling, styling en materiaalgebruik een perfecte match vormen met de exclusieve Auping bedden. De dressoir- kasten  en tv- kasten worden gefabriceerd door Slizing kasten!


Kast Slizing Classique,deur model Cambridge in Jasmijn kleur_greep 3_Slaapkenner theo bot_zwaag

Kast SLIZING Classique, deur model Cambridge kleur: Jasmijn greep 3

SLIZING Classique, een schuifdeur kast met paneel- of glas deuren, op maat gemaakt in vele kleuren. De kast kan voorzien worden van romantische lampjes of koof-verlichting.

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u vrijblijvend een computertekening laten maken van uw (inloop-) kast, afgestemd op uw smaak en budget.


Kast_slizing klassiek_classiek_deur_modellen_fronten kast_SLAAPKENNER THEO BOT

SLIZING Classique... chique
Het programma schuifdeuren is uitgebreid met een serie deuren met een klassieke uitstraling. Hiermee haalt u een sfeervolle, klassieke schuifwandkast in huis met het bekende kogel-gelagerde soepele wielsysteem van Slizing. U kunt een combinatie maken van een van de 9 modellen van SLIZING Classique, met een van de zeven beschikbare decors. Het is ook mogelijk om een deur zonder decor te bestellen. Deze kunt zelf gronden en aflakken. Alle schuifdeuren van Slizing Classique worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.slizing greep classic kast_schuifdeur._vier greep_slaapkenner theo bot.jpg

Om uw kast van SLIZING Classique af te maken, heeft u de keuze uit diverse soorten handgrepen. Alle handgrepen zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Omdat Slizing maatwerk biedt kunt u per deur aangeven of u links, rechts of aan beide zijden handgrepen wilt toepassen. Voor de onderrails heeft u de keuze uit de klassieke onderrails, een onderrails om in uw vloer in te frezen en de standaard Slizing onderrails. Voor op de bovenkap biedt Slizing Classique een decoratieve plint die uw kast een mooie finish geeft.
Vanzelfsprekend kunt u een schuifwand van SLIZING Classique combineren met de standaard SLIZING eindpanelen en kastinterieurs, zodat u een complete schuifwandkast kunt samenstellen in de indeling en kleuren zoals u dat wenst. Hiermee benut u alle ruimte van muur tot muur en van vloer tot plafond. Slizing geeft u alle ruimte!

SLIZING Classique kunnen ook schuin afgewerkt worden.
De deuren SLIZING Classique zijn nu uitgebreid met een schuine deur variant voor onder schuine daken.
Dit betekent dat de deur schuin is uitgevoerd, waarbij het model van de deur natuurlijk ook aan de schuine zijde netjes is afgewerkt. Als de deur open wordt gedaan, wordt hij geleid door de SLIZING schuine deurgeleider die aan het kastinterieur wordt bevestigd.

Inloop kast Slizing maat werk laden hoog kledinglift classic of modern greep bergruimte kleding slaapkenner theo bot zwaag hoorn kasten

Inloop kast SLIZING op maat gemaakt
Indeling: laden, kledinglift, manden, stropdashouder


Slizing kast indeling_planken_roede_slaapkenner theo bot.jpg
SLIZING kast indeling: planken, roede, hoekplanken, hang-leg indeling

Slizing schuifdeurkast Solid hoekkast_modern design hout  of gelakt, kleur taupe uni

SLIZING  SOLID kledingkast is een  frameloze schuifdeurkast
SLIZING SOLID kledingkast is een schuifdeurkast met strakke lijnen, een modern meubel en eenvoudig design. SLIZING  SOLID kledingkasten met schuifwanden zijn een toegevoegde waarde voor elk interieur. SLIZING SOLID kledingkast is een nieuwe lijn van SLIZING en kenmerkt zich door het ontbreken van een aluminium stijl langs de randen van de deuren. Het decor van SLIZING SOLID mengt zich hierdoor *ruisloos* met de overige tinten van uw interieur. U heeft de keuze uit 19 decors, van matte tinten tot een modern grijs eiken. De moderne en strakke decors combineren ook uitstekend met elkaar, waardoor u de kast naar eigen palet kan samenstellen. De grepen worden in de SLIZING deur gefreesd, dit maakt het opzij schuiven niet alleen comfortabel, maar ook een belangrijk onderdeel van het design. U heeft de keuze uit 7 modellen grepen in verschillende tinten. Laat u adviseren bij Slaapkenner Theo Bot. De afmeting, indeling, decors, verlichting nagenoeg alles kan naar uw wensen worden aangepast.
Kast Slizing_staal_zwart glas_wit_zweefdeur_room divider_slaapkenner theo bot_zwaag_hoorn.jpg

SLIZING ZWEEFDEURKAST mer zwart glas en helder wit glas. Deze deuren kunnen ook als een roomdivider (schuifdeurwand) gemaakt worden.
Slizing schuifdeurkast met panelen en hang-leg indeling

 
Hoekkast schuifdeur kast Slizing beuken aluminium lijst op maat gemaakt slaapkenner theo bot
Hoekkast schuifdeur kast Slizing aluminium lijst op maat gemaakt

Kast slizing profiel landelijk theo bot

SLIZING schuifdeurkast Classic DEURMODEL DUBLIN met GREEP 1


hoekkast met schuifdeuren  glas theo bot

Slizing hoekkast schuifdeuren en met glazen deuren

slizing schuifdeurkast met glas baroc motief, taupe  , dealer slaapkenner theo bot, antraciet, eiken,zwaag kast op maat website

SLIZING schuifdeurkast drie deuren, midden deur met Barok glas design
 
Bedhoofdeind en nachtkastje hier uitgevoerd met fronten in gelakt glas diepgrijs_slizing kasten_slaapkenner theo Bot.jpg
Hoofdeind en nachtkastje hier uitgevoerd met fronten in gelakt glas diepgrijs
Laden met glasfronten in vele kleuren. Hoofdborden en nachtkastjes van hout of gelakt
 
Bedset Slizing Structura compleet met voeteneind met TV Lift_slaapkenner theo bot -Zwaag
Bedset Slizing Structura compleet met voeteneind met TV Lift. Hoofdbord, nachtkastjes, TV kast in alle houtkleuren en lakkleuren mogelijk

Nachtkastje-model-Base-Ferrrara-eiken-wit-combinatie_-Uitvoering-met-3-laden_slaapkenner theo bot

Nachtkastje-model-Base Ferrrara kleur eiken wit combinatie uitvoering-met-3-laden

Dressoir, TV-kast, commode, boekenkast voor in de woonkamer, gang of slaapkamer

Dressoir of lage kast met schuifdeuren: breedte, hoogte en diepte op maat leverbaar!
 
TV kast achter boxspring Slaapkenner Theo Bot
Slizing TV kast met TV aan het voeteneinde van de boxspring of tegen de wand
Alle Slizing kleuren... bijpassende Slizing kasten, boxspring achterwand en nachtkastjes

slizing tv kast en nachtkast
Slizing TV kast met boekenkast en Slizing nachtkastje met 3 laden

Slizing kast commode met laden in kleur, wenge met geel glas, beurs brussel, lade hoogte 14 cm, 22 cm. op maat gemaakt , design gezien door  theo bot

Slizing kast commode met laden, creëer je eigen commode in kleur: front laden glas
Kleur: wengé met geel glas, laden hoogte drie hoogtes
Gezien op beurs in Brussel


Commode met laden_hout met glas rood_slizing kasten_schuifdeuren_zweefdeuren_slaapkenner theo bot_zwaag, gekleurd glas

Slizing commode met laden, creëer je eigen commode in kleur: front laden glas
Kleur: bruin gelakt met rood glas, zes laden


Slizing_paneel_indeling_schuif_deur_geel_wenge_groen_melkglas_wit
Meten is weten!
Slizing kasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Slizing biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Slizing kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.


slizing_kastindeling_hang_leg_roede_laden
Slizing heeft zowel moderne als klassieke kastenwanden. U kunt uw kast zelf samenstellen door kleur, maatvoering en uiterlijke details tot in de puntjes zelf te bepalen.
Bekijk voor meer inspiratie de
 Slizing kasten brochure of kom naar de showroom van Slaapkenner Theo Bot waar u een ruim opgezette kastenstudio aantreft met alle verschillende modellen voor u gepresenteerd.

Slizing_schuifdeuren_tussenwand_glas_wit_satine_roomdivider

Slizing schuifdeuren: tussenwand/roomdivider met satiné glas en lak wit


SLIZING kasten bieden ongekende mogelijkheden om je ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleuren en materialen kun je eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens jouw wensen en ideeën. Slizing schuifwand-kasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst. Wanneer je even tijd vrij kunt maken, kom dan gerust langs in onze showroom. Nadat we de wensen doorgesproken hebben tekenen wij de kast in 3D. Zo kom je direct in je toekomstige kast terecht.

Heeft u interesse? Wij adviseren u om voor een uitgebreide offerte met tekening op de computer een afspraak te maken:

info@theobot.nl 


KLEDINGKAST

Terug naar de collectie