U bed op verpleeg hoogte!                       

Met de KUPERUS Carrier wordt het complete ledikant verrijdbaar en in hoogte verstelbaar. Dankzij de verstelbare bedsteunen is deze Carrier geschikt voor vrijwel elk ledikant van 80, 90 en 100 cm breed. Verkrijgbaar in een elektrische of hydraulische uitvoering. Met de los verkrijgbare extra rijsteunen kan de Carrier in opgeklapte stand makkelijk verplaatst worden, terwijl bij opslag maar weinig ruimte nodig is. De benodigde vrije ruimte onder een ledikant is 38 cm, de hoogte van de verstelling is 35 cm.

 Verpleeg Zorgbed met paapgaai theo bot hooglaagbed

Ledikant NOLTE Limone met papagaai ook mogelijk met elektrische bedlift.

Verpleegbed of zorgbed

Zorgbed  of verpleegbed

Als u of uw partner extra zorg nodig heeft in de thuissituatie is een elektrisch zorgbed of verpleegbed een uitkomst. Dankzij de verstelbare rug en beenmotor in de lattenbodem bedbodem vindt u al snel een gemakkelijk lig- of zithouding. En met de stijlvolle valbeveiliging aan uw zijde, kunt u gerust gaan slapen. 

Het elektrische zorgbed of verpleegbed zal gewaardeerd worden door iedereen die u verzorgt. 

Zorgbed 531 is een bodem met liftsysteem met daaromheen een gebogen hoofd en voetbord, ombouw in beuken kleur. Meerdere kleuren mogelijk. De bodem wordt aan de bedombouw vast gemonteerd zodat de gehele ombouw mee naar boven gaat. Alle verstelbare onderdelen van dit zorgbed zijn afzonderlijk te verstellen maar ook te vergrendelen voor gebruik. Vanaf een breedte van 100 cm beschikt dit bed over een metalen bodem. Bedmaat: 90, 100 of 120 cm. breed. Als extra optie is er een papagaai leverbaar bij dit bed. Zorgbed 531 kunt u verplaatsen met de wielen , die zijn verwerkt in de bedpoten. Wanneer men het zorgbed in de laagste positie plaatst worden automatisch de wielen uitgeklapt waarna u het bed kunt verrijden.

Onze zorgbedden woorden geproduceerd door Meubelfabriek Van der Linde uit Volkel. Oerdegelijke kwaliteit van eigen Hollandse bodem. Onze bedden voldoen aan alle gestelde veiligheidtechnische normen.

Er zijn ook andere bedmodellen om het zorgbed te bevestigen uit de Van der Linde bedmeubel collectie. Ook kunt u bijpassende nachtkastjes, kledingkasten, tafels en stoelen bestellen. Voor meer informatie kunt u Slaapkenner Theo Bot in Zwaag bezoeken of bellen met 0229-237228 tijdens de openingsuren.


Technische Specificaties:

Maximaal hefgewicht 175 KG.

Laagste stand 40 cm bovenzijde ligvlak

Hoogste stand 80 cm bovenzijde ligvlak

Remsysteem wielen, Centraal vergrendeld

Vrij ruimte onder frame 11 cm


MAHOTON bedliften voor de thuisverpleging. 

Mahoton bedlift voor thuiszorg of verpleging  thuis,tehuis of zorgcentrum,bed inzet lattenbodem, getest,slaapkenner theo bot


MAHOTON bedlift met lattenbodem is leverbaar in 80, 90 en 100cm breed en 190, 200 en 210cm lengte. Elektrische lattenbodem met extra krachtige motor, overstekende kappen, zone instelling, knieknik en automatische nek-steun. Zowel lattenbodem als bedlift op een overzichtelijke afstandsbediening. TUV goedgekeurd.

Een zorgbed met bedlift wordt ook wel verpleegbed of hoog laag-bed genoemd. Deze bedden hebben veel mogelijkheden en moet aan vele veiligheidseisen voldoen. Zo zijn de meeste volledig elektrisch verstelbaar, voorzien van onrusthekken, hebben ze makkelijke in-en uitstaphoogte en heel belangrijk een huislijke uitstraling. Door de hoog- laagfunctie kun u uw bed zo instellen dat u altijd met uw voeten op de grond komt bij het opstaan of dat uw bed de juiste hoogte heeft voor mensen die u in bed moeten verzorgen.

Mahoton bedlift 90 tot 140 cm. breed voor thuiszorg of verpleging  thuis,tehuis of zorgcentrum,bed inzet onderstel ledikant,750 kgr., getest,slaapkenner theo bot

Heeft u een breder bed, matras of bodem kunt u kiezen voor een brede bedlift bij MAHOTON

Voorbeeld MAHOTON bedlift in breedte instelbaar van 80 tot 120 cm. Draagvermogen 750 kg. Toepasbaar onder veel vlakke en verstelbare lattenbodems en spiraalbodems.

Lees meer over MAHOTON : KLIK HIER


Lees meer over verpleegbed/zorgned/hoog-laag bed : KLIK HIER


 Ruimte besparende bedden van KUPERUS

Simpel maar doordacht vouwbed op comfort lighoogte van 47 cm (matrashoogte). Een permanent te beslapen vouwbed op basis van de dwarsgespannen spiraalbodem. Het bed, voorzien van wieltjes, is eenvoudig te openen en al even gemakkelijk weer in te klappen.

Afmetingen: 80, 90 x 200, 210, 220 cm. met matras.