Eastborn boxspring 10, energy,fit ontwaken,goed slapengemaakt in  nederlandEastborn slim slapen fris wakker


eastborn boxspring energy, elektrisch verstelbaar, kwalteit en goed slapen

Eastborn boxspring Energy, elektrisch verstelbaar

Eastborn boxspring nummer 10 elektrisch verstelbaar,rug-,voetmotor,kleur beigegoed getest

EASTBORN Boxspring  recht hoofdbord en elektrisch verstelbaar

Wat verwacht u van een goed bed? Over het antwoord op die vraag heeft u vast al uitgebreid nagedacht. Liefst een bed van goede kwaliteit dat lekker ligt, zodat u goed slaapt en weer fris kunt opstaan. En een mooie uitstraling van het bed of boxspring . En dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral ook niet minder.


eastborn_boxspring_ 10_relax_vlak_actie_grijs_vanaf_theobot_hoorn_zwaag_best_getest

EASTBORN heeft een hoofdbord met een stoer en romantisch uiterlijk met mooie details als openstaande naden. Dit geeft het hoofdbord Relax een modern landelijke uitstraling.


EASTBORN  Evening Breeze

Heerlijk fris en fit ontwaken 

Uw boxspring met een hoofdbord met de Evening Breeze is te verkrijgen bij Slaapkenner Theo Bot. Onder alle omstandigheden en temperaturen kunt U nu comfortabel slapen, dankzij subtiele koeling. Dit voorkomt onrustig woelen, met als gevolg een diepere slaap, waarna het heerlijk fris en fit ontwaken is!


Evening Breeze met boxspring Forss slaapkenner theo bot
 
Boxspring  met EASTBORN Evening Breeze... voor koele nachten!

EASTBORN Evening Breeze
Luchtgekoelde hemelbedden die een buitengewone slaapervaring en ware duurzaamheid combineren 
Eastborn Evening Breeze voorziet gebruikers wereldwijd van een heerlijk koel slaapklimaat. Hiermee bieden we de klant een comfortabel en veel duurzamer alternatief voor de conventionele airconditioner. 
Veel consumenten, maar ook hotels en resorts gebruiken de EASTBORN Evening Breeze.
De EASTBORN Evening Breeze onderscheidt zich in een perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad, schone lucht, geluid noch trek en gemakkelijk gebruik. Het bespaart u tussen de 60-80 procent  op uw energie voor uw airco en geeft die natuurlijke bries rond de beslapers terug, terwijl zij in een comfortabel gekoeld muskietenvrij bed rusten. 

*Vier koelstanden

*Instelbare luchtstroom 

*Beheersing van luchtvochtigheid

*Geluidsarm

*Minder last van muggen

*60 tot 80 procent minder stroomverbruik t.o.v. traditionele airco


Stelt u zich eens voor: u heeft genoten van een lange, zwoele zomeravond en dan volgt de anticlimax; een broeierige slaapkamer, slapeloze klamme nachten en zoemende muggen. Natuurlijk kunt u de lakens van u afleggen en het raam openzetten. Maar dat geeft vaak weinig verkoeling en trekt muggen aan. U woelt de hele nacht door, om vermoeid weer wakker te worden. 


EASTBORN Evening Breeze

Vanaf nu zijn die vervelende en zweterige nachten voorgoed verleden tijd. EASTBORN introduceert een spectaculaire en revolutionaire vinding op slaapgebied, de EASTBORN Evening Breeze. Een bed, waarin het onder alle omstandigheden en temperaturen koel en comfortabel slapen is. Dat voorkomt onrustig draaien en keren, met als gevolg een diepere slaap, waarna het heerlijk fris en fit ontwaken is.


Het ligcomfort, de vochtregulatie en ventilatie blijven de basis voor alle boxspringbedden en matrassen van EASTBORN. Met de EASTBORN Evening Breeze worden deze superieure basiseigenschappen uitgebreid met de mogelijkheid om constante temperatuur te creĆ«ren middels een mild en lokaal briesje. Daarmee wordt overmatig transpireren tegengegaan en dat betekent minder vochtverlies.

Hoofdbord

Een plezierige bijkomstigheid van deze verkoeling is, dat het lekkere dekbed of het comfortabele laken niet meer weggelegd hoeft te worden. Ook de ramen mogen gerust open. Muggen? Die houden niet van koelte en blijven liever ver uit de buurt van deze EASTBORN Evening Breeze. De EASTBORN Evening Breeze wordt helemaal een plaatje in uw slaapkamer, wanneer u het bed combineert met het speciaal Evening Breeze ontworpen hoofdbord. U vindt bij Slaapkenner Theo Bot een grote collectie stoffen!


Eastborn_evening breeze_boxspring_losse achterwand_4 standen_koel_geluidsarm_slk_theo_bot_zwaag_hoorn_warme slaapkamer_matras

U bent van harte welkom in de showroom van Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag voor een presentatie van de EASTBORN Evening Breeze en voel het verschil!

Evening Breeze airco,energiezuinig,60,70 procent,verkoeling in de slaapkamer,bedklimaat,boxspring,koel, slaapcomfort,slaapkenner theo bot zwaag,hoorn

Detailfoto: Evening Breeze airco, energiezuinig, koel slaapklimaat

FILM EASTBORN EVENING BREEZE OP YOU TUBE

BOXSPRINGS

Terug naar de collectie