Tempur logo_bed_matras_kussen_comfortproducten_theo_bot


Tempur actie,herfstactie,promotie,autumn sale,gratis hoofdkussen, dekbed,2e bodem Zero G


TEMPUR® Herfstpromotie

TEMPUR® Herfstpromotie gratis kussen, dekbed en/of 2e Zero G bedbodem !

Bij aankoop van één eenpersoonsmatras ontvangt de u een kussen naar keuze en één eenpersoons classic dekbed.

Bij aankoop van één tweepersoonsmatras of twee eenpersoonsmatrassen ontvangt u als cadeau twee kussens naar keuze en kan u kiezen voor één tweepersoons classic dekbed of twee eenpersoons classic dekbedden.  

TEMPUR® Herfst actie geldt voor alle hoofdkussens (naar keuze) en álleen voor het classic dekbed. Het premiumdekbed is uitgesloten van deze actie.  

De GRATIS TEMPUR® bedbodem actie is alleen geldig op de Zero G 330 en Zero G Curve in stof Black  in de afmetingen 80/90x200 én 90/210. Zolang de voorraad strekt. Alle overige kleuren en afmetingen hebben de reguliere prijs. De Zero G 400 valt buiten deze actie.

De TEMPUR® Herfstpromotie loopt tot en met 29 oktober 2017.*Vraag naar de voorwaarden.

Kom voor u bedadvies naar Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag ( Hoorn)


TEMPUR matras: Original, Cloud, Sensation en Hybrid matras

Tempur matras Original,Cloud,Sensation,Hybrid,verschil,hoogte,Nasa,drukverlagend bed,topper,boxspring


Bij TEMPUR® vinden we dat een matras altijd perfect moet aansluiten op de vorm van het lichaam, ongeacht de contouren, grootte of leeftijd van uw klant - en niet andersom. Daarom bieden wij vier afzonderlijke matrascollecties aan, die elk uniek aanvoelen en zijn ontworpen volgens de voorkeuren van de meeste consumenten. Elk TEMPUR® matras heeft de volgende eigenschappen:

*een TEMPUR matras vormt zich perfect naar het lichaam voor persoonlijk comfort en ondersteuning

*een TEMPUR matras is drukverlagend

*een TEMPUR matras geeft een voortreffelijke absorptie van bewegingen

*een TEMPUR matras heeft een lange levensduur 


Wil jij een Tempur matras kopen ? Wil jij een Tempur fietszadeldekje kopen ? 

Nu tijdelijk met 20 % korting* bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag ( Hoorn)

Wil jij een Tempur kussen kopen ? 

Nu tijdelijk met 25 % korting* bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag ( Hoorn)

Deze korting is niet geldig in combinatie met de Tempur GRATIS BED actie.Tempur Original,stevig,Cloud,zacht,Sensation medium,Hybrid traditioneel gevoel

De TEMPUR matrassen zijn uniek in vele opzichten. Het drukverlagend materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen die veel mensen momenteel als positief ervaren.
De TEMPUR matrassen zijn verkrijgbaar in drie collecties. Er zijn verschillende matrashoogten. Ieder persoon kan voor zijn eigen comfort kiezen in dezelfde hoogte, zodat twee verschillende Tempur-matrassen  met twee verschillende lig ervaringen  toch zonder hoogteverschil in hetzelfde bed of ledikant passen
De drie collecties worden onderscheiden met de benamingen Tempur Original-, Cloud- en Sensation-collection. Elk type is dus verkrijgbaar in verschillende hoogten en kunnen naast elkaar gecombineerd worden in een bed. Vanzelfsprekend kunnen ook in de lengte- en de breedtemaat de matrassen op allerlei maten besteld worden bij Slaapkenner Theo Bot.
TEMPUR slaapcomfort: matras, kussen, schotelbodem, boxspring, topper


Tempur Breeze matras,koel slapen verkrijgbaar bij theobot

Heeft u het 's nachts snel warm en ligt u het liefst in een koel bed? Dan zijn de TEMPUR BREEZE matrassen ideaal voor u! De matrassen TEMPUR BREEZE zijn voorzien van een verkoelende laag. Dit betekent dat het matras altijd koel aanvoelt. Daarnaast voert TEMPUR BREEZE uw lichaamswarmte af. U heeft geen last meer van de overtollige warmte in de nacht en u wordt uitgerust wakker!

De TEMPUR Original (voor een steviger gevoel)

De TEMPUR Cloud (voor een zachter gevoel)

De TEMPUR Sensation (voor en meer traditioneel gevoel)

Deze collecties zijn ontwikkeld om uw slaapcomfort te optimaliseren, maar met behoud van de juiste ondersteuning.


Kom proefliggen in de TEMPUR STUDIO van Slaapkenner Theo Bot en ervaar het slaapcomfort van de TEMPUR BREEZE ORIGINAL, CLOUD en SENSATION matrassen


Bij Slaapkenner Theo Bot hebben wij gekozen voor TEMPUR als drukverlagende matrassen en kussens. Op een TEMPUR matras worden de bewegingen en het gewicht van uw lichaam perfect geabsorbeerd en zeer gelijkmatig verdeeld, hierdoor zult u veel minder draaien tijdens uw slaap.

Ook kunt u bij Slaapkenner Theo Bot gebruik maken van onze testkussens van TEMPUR, dit houdt in dat u een kussen mee kunt nemen naar huis en deze enkele dagen kunt testen.

TEMPUR voor uw beste nachtrust, voel het comfort, voel de ondersteuning, voel TEMPUR.


TEMPUR HYBRID MATRAS

 TEMPUR Hybrid Elite Matras 25 cm,ledikant Prestige kleur antraciet

TEMPUR HYBRID MATRAS Supreme: 21 cm hoog
 
Een perfecte combinatie van geavanceerd TEMPUR materiaal en micro pocketveren...

TEMPUR HYBRID MATRAS Elite: 25 cm hoog

Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een HYBRID matras waarin het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren in de TEMPUR studio van Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag


TEMPUR Schotelbodem

U kunt kiezen uit een TEMPUR Flex 2000 (2 motoren) bedbodem of een TEMPUR Flex 4000 (4 motoren) bedbodem


U kunt kiezen uit verschillende potensets

* vierkante poten Eiken, Chroom,  RVS - Zwart of RVS ronde poten


U kunt kiezen uit een combinatie binnen de 3 gevoelens van TEMPUR:

Kern

*Original voor een steviger gevoel

*Sensation voor een klassiek traditioneel gevoel

Oplegmatras

*Original voor een steviger gevoel

*Sensation voor een klassiek traditioneel gevoel

*Cloud voor een zachter gevoel

Maatvoering

160 x 200/ 210 cm

180 x 200/ 210 cm

Garantie

5 jaar garantie op de oplegmatras

15 jaar pro rata op de matras

10 jaar garantie op de bedbodem

2 jaar garantie op de motorenTEMPUR Zero G bedsysteem

TEMPUR Zero G met model comfortabele lighouding met masage en pullback systeem theo bot


Ontdek gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop.

Met slechts één druk op de knop neem het TEMPUR Zero G bedsysteem in één beweging de ultieme positie aan voor een compleet gevoel van gewichtloosheid.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloed circulatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Voor optimale ontspanning is ook een massage-functie inbegrepen! Ontdek TEMPUR Zero G en wordt uitgerust wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.


TEMPUR ledikant Duet of Prestige

Tempur bed omranding sale,opruiming_180x200cm kleur lederlook taupe

Bed TEMPUR PRESTIGE

Stof bed: lederlook ROLEX 908 taupe

GRATIS TEMPUR DUET BED COLLECTIE!

De Duet Bedcollectie is een aanvulling op de Prestige Bedcollectie. Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en elektrisch verstelbare bedbodems krijgt de u het bed (de ombouw en het hoofdbord) GRATIS. U kunt kiezen uit een bed uit de Prestige collectie of de Duet collectie.

De Duet bedden zijn uitsluitend leverbaar in stof.  Bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag  vindt u het Duet bed omranding en Prestige bed omranding. De Prestige bed omranding kan ook in lederlook gestoffeerd worden.Tempur Prestige bed _470_antraciet_leder_look_stof_gratis_electrische bodems_twee matrassen_Slaapkenner_Theo Bot_Zwaag.jpg

Ledikant TEMPUR PRESTIGE
Stof: Forza Anthraciet

TEMPUR PRESTIGE of DUET bed met stof kies: Forza taupe, Forza Smoke, Quagule Antraciet en Quagule Taupe

TEMPUR PRESTIGE of DUET bed met lederlook kies: ROLEX 908 taupe, ROLEX 911 Antracite

Bij aankoop van twee Tempur matrassen en twee elektrisch verstelbare bedbodems krijgt u uw Tempur Prestige bedombouw cadeau. Het Prestige bed van Tempur is diverse stoffen, kleuren en maten leverbaar. Wanneer u kiest voor vlakke Tempur bedbodems betaalt u slechts € 250,- voor uw bedomranding. (niet i.c.m. met andere  acties)

Bij aankoop van 2 Tempur matrassen en 2 elektrisch verstelbare bedbodems krijgt u 

de bedombouw met hoofdbord cadeau t.w.v. € 1.298,-

Kom bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag (gemeente Hoorn), uw TEMPUR dealer en ervaar het zelf...

Tempur Boxspring North_topper_antracite_vlak_rond_design


 Tempur matrascollectie vernieuwd_Tempur Experience Cabine_massage_electrisch verstelbaar_matrassen_SLK_Theo Bot_Zwaag_Hoorn_


Het TEMPUR  assortiment  de showroom van Slaapkenner Theo Bot is vernieuwd ! Alle matrassen zijn nu voorzien van nieuwe, frisse hoezen. Bovendien zijn de drie verschillende matrascollecties nu allemaal verkrijgbaar in dezelfde hoogtes. Stellen kunnen dus twee verschillende TEMPUR matrassen kiezen met verschillende gevoelens en toch hetzelfde bed delen zonder hoogteverschil.

Bij Slaapkenner Theo Bot hebben wij een zeer breed assortiment TEMPUR matrassen, zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes van matrassen maar ook uit verschillende hardheden zo vindt u altijd wel een matras wat perfect bij u past.

TEMPUR Original matras, TEMPUR Sensation matras, TEMPUR Cloud matras  hoogtes: 19 cm, 21 cm, 22 cm, 25 cm en TEMPUR Hybrid  21 cm en 25 cm.

Op alle TEMPUR matrassen geven wij een garantie van 10 jaar.
De bedbodems van TEMPUR zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De 
TEMPUR schotelbodems kunnen als vlakke bodem of als verstelbare bodem besteld worden. De TEMPUR bedbodems bestaan uit een groot aantal flexibele schotelelementen, die niet aan elkaar vast zitten. De schotelbodems van TEMPUR bewegen perfect mee met de contouren van uw lichaam.

Beleef TEMPUR bij Slaapkenner Theo Bot en ontdek hoe de matrassen en kussens ook uw leven kunnen veranderen. TEMPUR belooft u een gezonde nachtrust en een unieke drukverlagende slaapervaring.


Tempur hoeslaken,  wit en ecru,jersey,beddengoed,bedtextiel,sloop,kussen,matras,slaapkenner theo bot

TEMPUR Hoeslaken jersey kleur: wit en ecru


Tempur reisset, trolley met matras en kussen voor op reis,slaapcomfort als thuis,slaapkenner theo bot, website.jp

Neem je bed op en wandel... slaapcomfort op vakantie.
TEMPUR reisset, trolley met opleg matras en kussen voor op reis, slaapcomfort als thuis...


TEMPUR Reisset inclusief trolleybag_slaapkenner theo bot-top-matras-reiskussen

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag
Wanneer u eenmaal gewend bent om op een TEMPUR matras te slapen, wilt u niet meer anders. De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen, die niet van huis wil zonder een TEMPUR matras en TEMPUR reis- kussen.
Kernpunten: 
* het gewicht van de complete reisset inclusief trolley/tas is 5,5 kg.
* De tas is weerbestendigTempur proef slapen, experience cabine,original matras,schotelbodem,massage,drukverlagend , Nasa

TEMPUR Experience cabine

Kom bij Slaapkenner Theo Bot proefliggen op de drukverlagende TEMPUR matrassen en maak een keus uit de TEMPUR Original, Sensation, Cloud of Hybrid kwaliteit. Kies een TEMPUR bedbodem met of zonder massage. Ook een comfortabele en Ergonomische TEMPUR hoofdkussen verbetert de nachtrust.

Tot ziens op de Dorpsstraat 162 in Zwaag (gemeente Hoorn).Tempur Premium Reseller bed,matras, kussen,comfort,advies,persoonlijk advies, slaapcomfort met de juiste ondersteuning theo bot

TEMPUR Premium Reseller Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag heeft de gehele TEMPUR collectie  in winkel: Bedden Prestige Bedden Flex Design Bedden Relaxation Bedden Supreme Bedden Bedaccessoires Duet Bedden Experience Bedden Zero G Matrassen Breeze Original Breeze Cloud Breeze Sensation Original  Cloud  Sensation  Hoofdkussens Comfort Kussens Ergonomische Kussens Bedbodems Bedbodems Thuis en Onderweg Onderweg Thuis Zorg en ondersteuning.


OUTLET Showroommatrassen: lees meer...