Het slaapkenner netwerk

Dons-Atelier

Een aangenaam slaapklimaat.

Comfortabel slapen onder een dekbed van dons

U kunt dit zelf creĆ«ren met een donzen dekbed van Slaapkenner Theo Bot.De bij ons gekochte dekbedden met dons kunnen gevuld worden.  Voor de tijk worden  fijnste katoengarens gebruikt. Wij gebruiken alleen tijken die donsdicht zijn. U kiest de maat, de vulling en de kwaliteit. Vele maten zijn mogelijk ook lengtemaat 220cm. Extra voetwarmte behoort ook tot de mogelijkheid. Bijvullen van gebruikte dekbedden kan uiteraard ook. We gebruiken dons en veertjes van eenden en ganzen uit Canada en Polen. De eenden en ganzen leven in koude streken. Het dons is daarom van betere kwaliteit. De donzen dekbedden worden bijgevuld naar wens van de klant. Het dons is niet afkomstig van de zogenaamde 'levende pluk'. Slaapkenner Theo Bot ziet dit als een van de meest belangrijke elementen in de verwerking van de donsproducten.

Naast de OPTISLEEP donsdekbedden hebben we diverse andere soorten  dekbedden en merken in voorraad: Optisleep dekbedden, Van Dyck dons-dekbedden, Traumina dekbedden,  wollen Texeler dekbedden en Silvana-dekbedden. In de showroom van Slaapkenner Theo Bot kunt u de kwaliteit zien en voelen.
Donsdekbed met extra warmte of alleen extra voetwarmte

Geen koude voeten meer onder het donzen solo- of partnerdekbed...

De Optisleep donsdekbed Basic 90% ganzendons, Premium 90% Canadese ganzendons of Optisleep Excellence 100% grootvlokkig ganzendons is navulbaar 

U eigen slaapklimaat, dekbed op maat, ook op 260 cm breed en 240 cm. lang !

Vraag naar de mogelijkheden !

Kom in de winkel van Slaapkenner Theo Bot en ervaar het verschil!

OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag       9.30 tot 17.30 uur
Woensdag   9.30 tot 17.30 uur
Donderdag  9.30 tot 17.30 uur
                   koopavond  op afspraak
Vrijdag        9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag   10.00 tot 17.00 uur

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
info@theobot.nl

0229-23 72 28

Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl