Dons-Atelier

Een aangenaam slaapklimaat.

Comfortabel slapen onder een Newfoundlander donsdekbed

U kunt dit zelf creĆ«ren met een donzen dekbed van Slaapkenner Theo Bot. Donsdekbedden en kussens worden door ons gevuld in onze dons-vul-kamer. Voor de tijk gebruiken we de fijnste katoengarens. Wij gebruiken alleen tijken die donsdicht zijn. U kiest de maat, de vulling en de kwaliteit. Vele maten zijn mogelijk ook lengtemaat 220cm. Extra voetwarmte behoort ook tot de mogelijkheid. Bijvullen van gebruikte dekbedden kan uiteraard ook. We gebruiken dons en veertjes van eenden en ganzen uit Canada en Polen. De eenden en ganzen leven in koude streken. Het dons is daarom van betere kwaliteit. Ook vullen we donzen hoofdkussens naar de wens van de klant. Ons dons is afkomstig van leveranciers die dons en veren als bijproduct verkopen, zij werken in de vleesverwerkende industrie. De dons is niet afkomstig van de zogenaamde 'levende pluk'. Slaapkenner Theo Bot ziet dit als een van de meest belangrijke elementen in de verwerking van onze donsproducten.

Naast de eigen donsdekbedden hebben we diverse andere soorten  dekbedden en merken in voorraad: Optisleep dekbedden, Van Dyck dekbedden, Traumina dekbedden, donsdekbedden van firma Jonk, wollen Texeler dekbedden en Silvana-dekbedden. In de showroom van Slaapkenner Theo Bot kunt u de kwaliteit zien en voelen.


Het vullen van een dekbed met dons bij Slaapkenner Theo Bot 


Donsdekbed_navulbaar_optisleep 90,100 procent dons, koude voeten,voetwarmte,theobot zwaag
Donsdekbed met extra warmte of alleen extra voetwarmte

Geen koude voeten meer onder het donzen solo- of partnerdekbed...
De Optisleep donsdekbed Basic 90% ganzendons, Premium 90% Canadese ganzendons of Optisleep Excellence 100% grootvlokkig ganzendons is navulbaar 

U eigen slaapklimaat, dekbed op maat, ook op 260 cm breed!

Kom in de winkel van Slaapkenner Theo Bot en ervaar het verschil!

OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag   9.30 tot 17.30 uur
Woensdag   9.30 tot 17.30 uur
Donderdag    9.30 tot 17.30 uur
                19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag        9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Merken bij Slaapkenner Theo Bot