Het slaapkenner netwerk

Matrassen


Ga voor meer informatie naar website: www.theobot.nl
De keuze van uw matras wordt o.a. bepaald door : 

uw gewicht, postuur, uw slaapgedrag en de bedbodem.

Na tien jaar is de veerkracht en het draagvermogen uit uw matras verdwenen. Doordat het lichaam hierdoor niet meer de juiste ondersteuning krijgt om te herstellen tijdens de slaap, slaapt u slechter en wordt u niet uitgerust wakker. Het wordt tijd voor een nieuw matras. Een oud en daardoor vaak ook doorgezakt matras kan de oorzaak zijn van klachten aan de nek of de rug. Ook uit hygienisch oogpunt is het vervangen van uw matras na tien jaar noodzakelijk. Een goed matras zorgt voor de juiste ondersteuning van uw lichaam, waarbij de wervelkolom zoveel mogelijk in een natuurlijke houding blijft. Uw matras moet daarom veerkrachtig en soepel zijn zodat het mee kan vormen met de contouren van uw lichaam. Alleen dan kan het lichaam zich goed ontspannen.

Kom eens langs voor een comfortabel matras bij Slaapkenner Theo Bot en probeer meteen een nieuw hoofdkussen uit. Een goede combinatie van matras en hoofdkussen zorgt namelijk voor de juiste ondersteuning van uw hele lichaam en daardoor voor een gezonde nachtrust.

Matras Optisleep 600 800 of 850 showroommatrassen 90 x 200 en 210 goede  kwaliteit prijs slaapkenner theo bot


OPTISLEEP Pocketveringsmatrassen zijn van 100% Nederlands fabrikaat. De zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen zorgen voor ultiem slaapcomfort. De kern bestaat uit naar keuze 6-slags of 8-slags pocketveren van thermisch gehard staal, verdeeld in zeven comfortzones. Deze zones zorgen ervoor dat elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. Zo zorgen de schouder- en heupzone ervoor dat beiden voldoende ruimte krijgen. De tijk is voorzien van een extra schoudercomfortzone, Optizone, elastische zones in de schouderzone. Samen met de gezoneerde pocketvering geeft dit nog meer ruimte voor de schouder. De tijk is voorzien van handgrepen en een 4-zijden rits en is chemisch reinigbaar. De pocketveren zijn naar keuze afgedekt met HR-schuim of het luxere climatex. Beiden geven een zachte eerste aanraking waarna de pocketveren de juiste tegendruk geven.

Een pocketveringsmatras zorgt voor een optimale ventilatie.

Schramm matras ventileert beter door natuurlijke materialen en duurzame veren oventermisch gehard bij slaapkenner theo bot


Bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag vindt U de Mythos en Divina matrassen van Schramm uit Duitsland. SCHRAMM boxspring bedden en matrassen, een slaapsysteem gemaakt met natuurlijke materialen. Een SCHRAMM matras ventileert beter door de natuurlijke materialen, ook de kern van het matras gaat langer mee, omdat de pocketveren oventhermisch gehard worden. Duurzaam. 

Matras Divina Schramm - ambachtelijk gemaakt- duurzaam slapen comfort theo bot

Slaapkenner Theo Bot kiest ook voor duurzaamheid en goede kwaliteit ! 

Schramm bedden en matrassen worden ambachtelijk gemaakt met natuurlijke materialen, katoen, linnen, zijde, wol...koel slapen !


In de Schramm pocketveer-matrassen Divina, Mythos en Opus worden uitsluitend veren toegepast die na het draaien in een oven worden gebakken en als gevolg daarvan bestand zijn tegen slijtage en overbelasting. Al naar gelang het gewicht, de gewichtsverdeling en de gewoonten van de slaper werken de veren in het matras met verschillende krachten. En omdat iedere 6-slags en 9- slags cilindrische veer afzonderlijk met de hand in een pocket wordt ingenaaid, kan deze nagenoeg onafhankelijk van de veer ernaast bewegen en zich perfect aan de contouren en bewegingen van het lichaam aanpassen. Dat is zuiver individualisme van de hoogste slaapcultuur voor een goede nachtrust en rustig slaapritme...!

Matras merken bij Slaapkenner Theo Bot:

Auping, A-Sleep, Geltex-inside matrassen, Nox, Lifetime,  Optisleep, Swissflex, Schramm, Tempur, Viking, Vispring matrassen.

Matras op maat veranda boot camper caravan maatwerk goed slapen op vakantie

Relaxen onder de veranda ? 

U kunt  een matras op maat bestellen voor de boot, de caravan of het lounge bed onder de veranda. Ook tijdens uw vakantie het slaapcomfort van thuis.

OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag       9.30 tot 17.30 uur
Woensdag   9.30 tot 17.30 uur
Donderdag  9.30 tot 17.30 uur
                  koopavond op afspraak
Vrijdag        9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag   10.00 tot 17.00 uur