Het slaapkenner netwerk

Lattenbodem

Ga voor meer informatie naar website: www.theobot.nl

OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag       9.30 tot 17.30 uur
Woensdag   9.30 tot 17.30 uur
Donderdag  9.30 tot 17.30 uur
 S 'AVONDS OP AFSPRAAK
Vrijdag        9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag   10.00 tot 17.00 uur

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
info@theobot.nlEen lattenbodem is net als een matras een lichaamsondersteunend onderdeel van een bed. De lattenbodem wordt in het bedframe geplaatst, waarna de matras erop gelegd wordt. De lattenbodem verdeelt het gewicht van de persoon gelijkmatig, zodat de persoon comfortabel slaapt.
Er bestaan lattenbodems waarbij het hoofd- en voeteneinde in hoogte versteld kunnen worden (eventueel met afstandsbediening). Een in hoogte verstelbaar hoofdeinde is vooral aangenaam voor mensen die willen lezen, TV kijken of ontbijten in bed, men kan dan gewoon blijven liggen en vervolgens het hoofdeinde omhoog brengen totdat men zit. Een verstelbaar voeteneinde is vooral prettig voor mensen die ontspannen willen liggen of hun benen hoog moeten houden wegens een blessure.

Een lattenbodem is voorzien van houten latten die in een lichte boog gespannen staan. Hierdoor ontstaat er een vering in de bodem die meegeeft met uw lichaam. Vaak is een lattenbodem voorzien van verschillende comfortzones bij de schouder en bij de heupen, zodat je deze kunt aanpassen aan uw gewicht. Enkele type lattenbodems zijn ook in de hoogte verstelbaar om een nog betere schouderzone of heupzone te creeëren. Lattenbodems zijn er in veel uitvoeringen en kwaliteiten. In verhouding tot bijvoorbeeld een spiraalbodem heeft een lattenbodem een beperktere levensduur. 

Lattenbodems zijn goede matrasdragers, mits ze voldoende latten bevatten. De buiging van de lat zorgt voor ondersteuning en versterkt de werking van de matras. De betere lattenbodem heeft latten die individueel kunnen worden ingesteld en extra ondersteuning en ruimte bieden waar nodig. Een goede lattenbodem heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Laat je daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden, voor een goede bedbodem ga je naar Slaapkenner in Nederland. 

Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u kiezen uit een lattenbodem van het merk:

*Swissflex lattenbodem Bridge: SF Uni 12, SF Uni 14, SF Uni 22
*Swissflex lattenbodem          : SF Uni 20

*Nox lattenbodem op maat gemaakt

*Mahoton lattenbodem 

Swissflex bridge 12 14 22 geltex inside 20 22 24 cm hoog matrassen   slaapcomfort 470.jpg

Swissflex BRIDGE 22 uniek slaapcomfort met GELTEX inside matrassen

Zwitserse kwaliteit, zelfregulerende lattenbodem 

De *Finest Sleep Technology* gemaakt in Zwitserland
De revolutie begint aan de basis! Swissflex heeft een nieuwe lattenbodem op de markt. Met de intelligente bridge technologie begint een nieuw hoofdstuk in de moderne slaapcultuur.

De Bridge lattenbodem met comfortabele GELTEX inside matrassen 20, 22 en 24 cm hoog.
Ervaar het comfort in de SWISSFLEX STUDIO van Swissflex dealer Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag

Productie van  Swissflex

Bridge Technology Swissflex lattenbodem productie


Swissflex BRIDGE lattenbodem: lees meer

Swissflex uni 20 lattenbodem, elektrisch verstelbaar op poten

Swissflex UNI 20 lattenbodem: lees meer


 
 
logo merk Nox theo bot  SLAAPKENNER COLLECTIE


NOX lattenbodem op maat gemaakt
 
 
Nox lattenbodem op maat, electrisch, instelbaar, latten in drie standen, soepel, medium, stevig, matras latex Chester, York, slaapkenner theo bot.
 
NOX lattenbodem, vlak of elektrisch verstelbaar met twee motoren voor de rug en de benen. Op de foto staan de lattenbodems op poten, stand-alone.

Nox lattenbodem elektrisch in boxspring, bed omranding, hoofdbord knopen, slaapkenner theo bot latex matras york, chester
NOX lattenbodem elektrisch verstelbaar in NOX  bedomranding, hoofdbord QUATRO met knopen
NOX bedomranding is in verschillende stoffen te bekleden, ook in leer of kunstleer.

NOX lattenbodem: lees meer

Mahoton Reflexion lattenbodem

De Mahoton Reflexion lattenbodem is de meest luxe lattenbodem. De kunststof latten zijn van glasvezel gemaakt en voorzien van extra ventilatie-openingen. Zo kunnen hier alle latten niet alleen op hard of soft ingesteld worden, maar kunnen de voeten, knieën, lumbale en nek zones in hoogte worden versteld. 

Mahoton Reflexion lattenbodem/bedlift: lees meer


Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt de  SLAAPKENNER THEO BOT winkel  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland