Het slaapkenner netwerk

noteborn kast, inloopkast, schuifdeurkast, ladekast, commode, bed, ledikant kopen theo bot zwaag hoorn

NOTEBORN schuifdeurkasten zijn in moderne en in klassieke uitvoering verkrijgbaar, functionaliteit in zijn mooiste vorm.

Slaapkenner Theo Bot biedt u onder meer opbergoplossingen die qua kleurstelling, styling en materiaalgebruik een perfecte match vormen met de exclusive Auping bedden. De bedmeubeklen, ledikanten en dressoir- kasten, worden gefabriceerd door NOTEBORN !


Meer informatie : www.theobot.nl

Schuifdeurkast Noteborn Match country, paneeldeuren, landelijke stijl, spiegel, hout, theo bot zwaag, hoorn , furnplan

NOTEBORN Schuifdeurkast Match Country - paneeldeuren

NOTEBORN past perfect in een modern interieur, maar wat als je liever een meer traditionele of landelijke sfeer hebt? Kunt je kiezen voor Match Country speciaal voor jou ontworpen, zodat je kunt profiteren van de handigste opbergmogelijkheden en tegelijkertijd een intieme, warme sfeer in huis kunt creƫren.
Match Country is de ideale oplossing voor een authentieke woning met paneeldeuren of om een ā€‹ā€‹meer knusse sfeer te creĆ«ren in een moderne woning.


NOTEBORN DRESS-UP inloopkast, planken, schoenenkast, herencommode

Uw mooiste kast op maat

Het uitgangspunt van Noteborn is een samensmelting van design, kwaliteit en gebruiksgemak. De ontwerpers van Noteborn werken continu aan vernieuwing om zo de laatste snufjes op de markt aan te kunnen bieden. Noteborn levert vele unieke systemen die even adembenemend als zeer prettig in gebruik zijn. De mooiste wandmeubels, de meest exclusieve schuifdeuren en de deftigste inloopkasten.


U bent er zeker van dat u de kast krijgt die u voor ogen heeft. Onze specialisten denken met u mee en ontwerpen samen met u uw kast volledig op maat. Onze vakkundige en vriendelijke monteurs plaatsen de kast bij u thuis of op kantoor. Het resultaat is een kast die de ruimte omhoog haalt, op de millimeter nauwkeurig.

Wat kost mijn kast?

De kosten zijn in hoofdzaak afhankelijk van:

* De afmetingen

* De hoeveelheid deuren

* De hoeveelheid interieur, indeling (planken, ladeblokken etc)

* Het type afwerking van de oppervlakken (lak, fineer)

In een vrijblijvend gesprek ontwerpen we samen uw ideale kast en ontvangt u daarvan een vrijblijvende offerte. Dat kan zowel in een van onze showrooms als bij u thuis.


Inmeetservice

Om uw kast perfect te laten passen moet hij natuurlijk eerst perfect ingemeten worden. Dit doen we bij u thuis en zit bij de prijs in.

Plaatsing

Onze vakmannen plaatsen de kast in uw interieur. Dit kost meestal 1 dag.

Laat je adviseren in onze showroom te Zwaag : info@theobot.nlZWEEFDEURKAST met zwart glas en helder wit glas. Deze deuren kunnen ook als een roomdivider (schuifdeurwand) gemaakt worden.Heeft u interesse? Wij adviseren u om voor een uitgebreide offerte met tekening op de computer een afspraak te maken

KLEDINGKAST

Terug naar de collectie