Het slaapkenner netwerk

AUPING SPIRAALBODEM

De beste basis voor uw bed


Sinds de komst van de revolutionaire spiraalbodems, heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd. Dankzij de zorgvuldige vervaardiging en tal van innovaties, verzekert de duurzame spiraalbodem u van een lange levensduur. De open structuur, uitzonderlijke ventilatie en de aangename veerkracht, voorzien u op hun beurt van een fris gevoel en een heerlijke ondersteuning. Zo slaapt u buitengewoon comfortabel en wordt u iedere ochtend uitgerust wakker om energiek aan de dag te beginnen.


Geef je bed kleur

Ieder mens is uniek. Daarom ontwikkelde Auping, naast de vlakke uitvoering, ook verstelbare spiraalbodems. Bij deze heeft u de keuze uit zowel hand- als elektrisch verstelbare bodems, met ieder verschillende verstelbare delen. Verstel bijvoorbeeld eenvoudig uw rug- en voetendeel, biedt extra ondersteuning met een knieknik en ervaar het maximale comfort met de aangename hoofdsteun. Zo creeert u zelf het bed van uw dromen.

Auping Original Stitch hoofdbord kaki kleur, bed coral kopen

Auping Original spiraalbodem met hoofdbord Stitch, Frame Blush

Door een bijzonder aangename matras,Vivo, Maestro, Cresto, Adagio, Dublin  of Inizio van Auping op de spiraalbodem te leggen, maakt u uw slaapcomfort pas echt compleet. Dankzij de handige matraskoppeling, sluiten de Auping matrassen en bodems haarfijn op elkaar aan en behoort een schuivende matras tot het verleden. Deze geweldige combinatie van bodem en matras voorziet u bovendien van een ongekende ondersteuning en drukverdeling, zodat u moeiteloos beweegt, ongestoord slaapt en gegarandeerd bent van een heerlijke nachtrust. En niet te vergeten verantwoord slapen. Want de Auping matras en spiraalbodem zijn voorzien van een Cradle tot Cradle Silver certificaat.


Auping besteedt veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling en productie van nieuwe bed modellen. Het spiraal zorgt dankzij het robuuste onderstel en de combinatie met de spiraalbodem voor een strak en minimalistisch model.

Auping days, better nights, slaapkenner theo bot_zwaag_hoorn_slapende vrouw

Slaapcomfort bij Auping

Om u te helpen bij het samenstellen van uw AUPING bed, bent u altijd van harte welkom bij Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag waar u het bed en al zijn mogelijkheden kunt zien en uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van uw wensen kunnen samenstellen. Zo weet u zeker dat u de juiste Auping bed kiest.

Levenslange garantie

Omdat Auping gelooft in de kwaliteit van de spiraalbodem biedt Auping u een unieke garantie. Op alle spiraalbodems biedt Auping standaard 5 jaar garantie op draad- en framebreuk. Maar als u na aankoop uw spiraalbodem registreert wordt deze garantie omgezet naar een levenslange garantie. Op motoren, gasveren, elektronica en kunststof delen wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Na registratie wordt in totaal 5 jaar garantie gegeven, waarvan 2 jaar volledig.AUPING Original elektrische verstelbaar: rug- en beenmotor

* Extra ontspanning voor benen en onderrug
* Geeft je de mogelijkheid je bed aan te passen aan jouw persoonlijke slaapvoorkeur

Wanneer je wakker bent:
* Ontspannen televisie kijken of een boek lezen in bed;
* Comfortabel ontbijten in bed
* Gemak bij het borstvoeding geven
* Zetje in de rug bij het opstaan uit bed 
* Eenvoudiger opmaken van je bed
* Stofzuigen onder het bed/de boxspring

* Geeft meer lucht wanneer je bijvoorbeeld verkouden bent

Een elektrisch verstelbaar bed geeft je enorm veel gemak en comfort. Niet alleen tijdens het lezen of televisie kijken, ook tijdens je slaap kun je baat hebben bij een bed dat in verschillende standen verstelbaar is. Waarom zou je voor een verstelbaar bed kiezen?


Terug naar de collecti


Merken bij Slaapkenner Theo Bot