Het slaapkenner netwerk


MAHOTON bedliften voor de thuisverpleging. MAHOTON bedlift met lattenbodem is leverbaar in 80, 90 en 100 cm breed en 190, 200 en 210cm lengte. Elektrische lattenbodem met extra krachtige motor, overstekende kappen, zone instelling, knieknik en automatische nek-steun. Zowel lattenbodem als bedlift op een overzichtelijke afstandsbediening. TUV goedgekeurd.

Een zorgbed met bedlift wordt ook wel verpleegbed of hoog laag-bed genoemd. Deze bedden hebben veel mogelijkheden en moet aan vele veiligheidseisen voldoen. Zo zijn de meeste volledig elektrisch verstelbaar, voorzien van onrusthekken, hebben ze makkelijke in-en uitstaphoogte en heel belangrijk een huislijke uitstraling. Door de hoog- laagfunctie kun u uw bed zo instellen dat u altijd met uw voeten op de grond komt bij het opstaan of dat uw bed de juiste hoogte heeft voor mensen die u in bed moeten verzorgen.

Heeft u een breder bed, matras of bodem kunt u kiezen voor een brede bedlift bij MAHOTON. 

Voorbeeld MAHOTON bedlift in breedte instelbaar van 80 tot 120 cm. Draagvermogen 750 kg. Toepasbaar onder veel vlakke en verstelbare lattenbodems en spiraalbodems.

Lees meer over MAHOTON : KLIK HIER


Lees meer over verpleegbed/zorgnbed/hoog-laag bed : KLIK HIERGa voor meer informatie naar website: www.theobot.nl


Merken bij Slaapkenner Theo Bot