Het slaapkenner netwerk


Auping met liefde, kies voor matras,topper, boxspring, spiraal,slaapcomfort


Auping hoeslaken voor topmatras of voor splittopper

Jersey hoeslakens van Auping worden gemaakt van ECO katoen.
Een Auping splittopper heeft een split van 100 cm.
Kleuren 8 : white, naturel, off-white, anthracite, blush, cool grey, warm grey, pine green

Auping jersey hoeslaken of splithoeslaken 235 Kenmerken Auping Organic Jersey 235 hoeslaken wordt gemaakt van organisch katoen. Het jerey hoeslaken bevat een aloë vera behandeling, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Rondom heeft het jersy Auping hoeslaken elastiek, zodat het hoeslaken perfect past om jouw matras.
Er zijn jersey hoeslakens voor alle Auping maten matrassen. Een Splittopper hoeslaken is een hoeslaken voor een splittopper. Een splittopper is een topmatras voor op een verstelbare boxspring. Door de split in het topmatras kunnen beide helften van de verstelbare boxspring onafhankelijk van elkaar versteld worden zonder dat de hele topper mee beweegt, wel zo handig. De splittopper hoeslakens hebben een split van 100 cm, gemeten vanaf de bovenkant. De kleuren van de Auping hoeslakens zijn afgestemd op het kleurenpalet van de Auping bedden, dat is wel zo mooi. Het katoen dat we gebruiken voor onze hoeslakens is 100% biologisch en dus schoon en fijn voor de huid. Heerlijk zacht Jersey hoeslaken gebreid met een mooie kwaliteit katoen van 235 gram per m2
Past om een matras tot 30 cm. of om een splittopmatras tot 15 cm hoog
Alle Auping hoeslakens zijn GOTS gecertificeerdaerosleep onderleger ventilatie veel zweten logo dealer slaapkenner theo bot dealer baby wiegedood buikslapenDE MEERWAARDE VAN AEROSLEEP: ADEMEND - GEZOND - PRAKTISCH

Iedereen vindt het belangrijk om comfortabel te slapen. Maar voor velen kan de temperatuur in bed ondraaglijk warm worden en is luchtig slapen nog steeds een droom.

AeroSleep helpt echter uw lichaamstemperatuur beter onder controle houden en het nachtelijk zweten tegengaan. De luchtdoorlaatbare matrasoplegger draagt meer dan 2.000 kg. Uw lichaam komt zo nergens in contact met de matras, waardoor onder uw lichaam de lucht vrij circuleert. Overtollige transpiratie verdampt op die manier moeiteloos waardoor uw lichaam zijn ideale temperatuur behoudt. Sterk nieuws als u weet dat de mens gemiddeld per nacht meer dan een halve liter vocht verliest. Wie vlug zweet, weet hoe de slaapkwaliteit daaronder kan lijden.


1. ADEMEND
AeroSleep vermindert het nachtelijke transpireren.
Doorheen de 3D-honingraatstructuur kan de lucht onder uw lichaam vrij circuleren. De warme lucht van het lichaam wordt afgevoerd, de frisse lucht uit de omgeving aangevoerd. Hierdoor kan overtollige transpiratie moeiteloos verdampen, waardoor men zijn lichaamstemperatuur beter onder controle houdt. Dit biedt u meerdere voordelen:
Het nachtelijk transpireren vermindert aanzienlijk.
Men geniet tot de ochtend van lentefrisse lakens en een droog hoofdkussen.
Huidirritaties die ontstaan door het zweten worden voorkomen.
In de zomer voelt het bed aangenaam fris aan. In de winter geniet u van een gezellig warmte.
 
2. GEZOND
AeroSleep beschermt u op natuurlijke wijze tegen bacteriën, schimmels en allergenen uit de matras.
Wanneer transpiratie niet tijdig kan verdampen, dringt het binnen in de matras. Omdat bacteriën het meest actief zijn in een vochtig klimaat, ontstaat er in de matras een broeihaard van allergenen (uitwerpselen van de huismijt, stof, graspollen enz). Dit verkort de levensduur van de matras.
Dankzij de maximale luchtcirculatie van de 3D-honingraatstructuur onder uw lichaam, wordt transpiratie vermeden. Zo voorkomt AeroSleep warmte en vochtvorming in de matras. Dit stopt de groei van schimmels en allergenen. Uw matras blijft bijgevolg langer als nieuw. 
Bovendien raken lichaam en matras elkaar niet langer, wat op zich al een brede reeks van allergische reacties voorkomt.
 
3. PRAKTISCH
AeroSleep is wasbaar op 40°C. Zo geniet u na elke wasbeurt van een zuivere en gezonde slaapomgeving.
AeroSleep is bruikbaar op elke matras en wordt eenvoudig bevestigd. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen op reis, of als u gaat logeren...

aerosleep slapen zonder zweten fris opstaan matras onderlegger dame slaapt  baby onderlegger original protect dealer slaapkenner theo bot


Aerosleep kussensloop, matras hoes bestellen: info@theobot.nl  

Maat:
Dessin:
Aantal:
Kleur:
Uw telefoonnummer:
Bezorgadres:


Terug naar dekbedovertrek collectie