Het slaapkenner netwerk

Libeco linnen overtrek uit Belgie, Home collectie,logo,vlas,organisch, duurzaam 
 

LIBECO HOME:  puur linnen

LIBECO linnen productie richtte zich in 1864 en 1950 hoofdzakelijk tot de productie van zakdoeken, tafellinnen, bedlinnen en handdoeken. In de jaren zestig en zeventig werd het gamma uitgebreid met bedrukt linnen, en weefsels op basis van geverfde garens. Sedert 1980 werd zij meer actief in het promoten van een linnen lifestyle concept. Tot op heden horen de collecties van LIBECO Home tot de meest creatieve op de linnen markt. Het is een genot om onder linnen bedtextiel te liggen, een natuurlijk en koel product om onder te slapen.

LIBECO dekbedovertrek bestellen : info@theobot.nl

140x220 cm.

200x220 cm.

240x220 cm.

Slopen 60 x 70 cm. of 50 x 70 cm.

Goodwin linnen overtrek stripe 51 %linnen 39 % katoen,streep,blauw,Libeco

LIBECO GOODWIN stripe linnen overtrek, washed, wit met streep blauw

Kwaliteit : 51 % linnen 39 % katoen

Campomoro overtrek stripe ,51 %linnen 39 % katoen,streep,wit,beige,grijs Libeco

Campomoro overtrek stripe 51 % linnen 39 % katoen,streep,wit,beige,grijs Libeco kopen

LIBECO CAMPOMORO linnen overtrek, gewassen, wit met streep grijs, beige

Kwaliteit : 51 % linnen 39 % katoen

Zwin Stripe linnen overtrek Libeco, wit,beige,grijs,ash

LIBECO ZWIN STRIPE linnen overtrek,gewassen, wit met streep grijs, beige

Kwaliteit : 51 % linnen 39 % katoen

Libeco linnen dekbedovertrek MAORA stripe,oyster,beige,blauw,100 % linnen,washed.

LIBECO MAORA stripe linnen overtrek, gewassen, wit met streep blauw, beige, oyster

Kwaliteit : 100 % linnen 

Libeco bedlinnen uit belgie,overtrek,laken,hoeslaken streep dessin,sisco

LIBECO  SHELTER ISLAND linnen overtrek, gewassen, wit met streep grijs

Foto: Beurs INTIRIO Gent

LIBECO is een van de beste linnen producenten ter wereld en komt uit Belgie. Voor de producten van LIBECO wordt alleen de allerbeste kwaliteit vlas gebruikt om zo een top kwaliteit linnen te krijgen. Deze 100% Belgische linnen wordt vervolgens verwerkt in producten zoals linnen hoeslakens en linnen dekbedovertrekken. Alle producten van LIBECO zijn voorzien van het *Belgian Linen* kwaliteitslabel, Masters of linnen label,  Dit label geeft aan dat de herkomst van het vlas strikt verbouwd en verwerkt is in Europa.

LIBECO SAHARA overtrek linnen,bed,stripe,litsjumaux,kleur:grijs,taupe,oyster

LIBECO SAHARA overtrek linnen, bed, stripe, litsjumaux, kleur: grijs, taupe,oyster

Slaapkenner Theo Bot is overtuigd van de unieke eigenschappen van linnen in de slaapkamer, woonkamer of keuken. Linnen geeft sfeer en uitstraling aan elke ruimte. Bovendien is linnen ideaal in gebruik. Het pure linnen geeft een natuurlijke uitstraling en het materiaal is anti allergisch waardoor een bewezen betere nachtrust ontstaat. De gewassen linnen dekbedovertrekken, lakens en stoffen zijn ook nog eens strijkvrij.

Het linnen van LIBECO straalt klasse uit. Het Belgische bedrijf heeft een van de grootste linnen weverijen in Europa. LIBECO staat garant voor het beste linnen in de mooiste kleuren. Het team van Libeco Home Linnen is trots op hun organisatie, want zij weven sinds 2014 CO2-neutraal! Duurzaam en milieubewust.

libeco Heritage,dekbedovertrek,puur, white, flag,organisch bedlinnen,puur linnen,koel slapen,white,naturel,theo bot overtrek.

LIBECO  HERITAGE dekbedovertrek, organisch bedlinnen, puur linnen, koel slapen

Kleur: white, flag, oyster, ash

dekbedovertrek linnen bio,libeco heritage wit,flax,ash kleur kopen zwaag, hoorn

LIBECO HERITAGE UNI 100% biologisch linnen dekbedovertrek

Kleur: white, flag, oyster, ash

De LIBECO HERITAGE UNI is een 100% biologisch linnen. Het vlas wordt milieu vriendelijk geteeld en geweven voor stof  dekbedovertrek, sloop, tafelkleed of home ware. Op vlak van ecologie en duurzame ontwikkeling is linnen een echte kampioen. Dit biologisch geproduceerd linnen, Libeco  Heritage Uni  linnen legt de lat nog hoger en draagt het GOTS certificaat. Dit verzekert dat het complete productieproces, van teelt tot afgewerkt product, op een ecologische en sociaal verantwoorde manier is verlopen. 

LIBECO HERITAGE UNI Weefsel : breedte :273 cm , gewicht :170 gr/m2


De  kwaliteit Classics dekbedovertrekken en kussenslopen van Libeco zijn gemaakt van 100% Belgisch linnen van de allerbeste kwaliteit. Het linnen is voorgewassen waardoor het dekbedovertrek langer mee zal gaan. Linnen is een natuurlijke stof die ademt en absorbeert en is bovendien antiallergisch.

Bedlinnen van Libeco _Classics_stralend wit-dekbedovertrekken-slopen-kussens-tafellinnen-gordijnen-slaapkenner Theo Bot.470.jpg

LIBECO dekbedovertrek CLASSICS BRIDGEWATER  : stralend wit met stiksel
Dekbedovertrekken, slopen, tafellinnen, gordijnen 100 % linnen
Deze collectie is een verzameling van producten die reeds in ons assortiment zaten. Door hun succes en gemeenschappelijke kenmerken worden deze*klassiekers* nu samengebracht onder een collectie met wit als basis.
Kleur: white - light grey, white - cafe noir

LIBECO CLASSICS VICTORIA en CLASSICS GENEVA :dekbedovertrekken van 100 % linnen, alleen in kleur: white


LIBECO linnen overtrek Santiago old denim,strand blauw

LIBECO SANTIAGO dekbedovertrek :  old denim 100% linnen
Geheel nieuw in onze collectie bedlinnen : een gewassen en ongestreken collectie om het ware karakter van linnen nog beter tot zijn recht te laten komen. Santiago straalt comfort en luxe uit. Maar ook een zekere ongedwongenheid. Naast dekbedovertrekken en slopen, vervolledigen bovenlakens en hoeslakens deze collectie. De gewassen afwerking maken Santiago uniek en geven de collectie net dat ietsje meer. 
Libeco linnen overtrek Santiago_old_denim_vlas,white,oyster,stone,grey,chalk

LIBECO  SANTIAGO
Geheel nieuw in onze collectie bedlinnen : een gewassen en ongestreken collectie om het ware karakter van linnen nog beter tot zijn recht te laten komen. Santiago straalt comfort en luxe uit. Maar ook een zekere ongedwongenheid. Naast dekbedovertrekken en slopen, vervolledigen bovenlakens en hoeslakens deze collectie. De gewassen afwerking maken Santiago uniek en geven de collectie nét dat ietsje meer. 
100% linnen 

Acht kleuren LIBECO SANTIAGO :
dark grey, light grey, oyster, white, stone, old denim, chalk , steel

Libeco savanna stripe linnen overtrek,oyster,grey

Libeco savanna overtrek linnen stripe,kleur,oyster,bleu,yellow
LIBECO SAVANNA linnen  


LIBECO SAVANNA is vernoemd naar de prachtige Afrikaanse savannes. Bij deze collectie draait alles rond eenvoudige schoonheid. De zachte roze en groene strepen maken deze collectie ideaal om te combineren met de Rosehill en Hannah bedlinnen collecties. 

100 % linnen 


Kleur dekbedovertrek :stripe / oyster, groen, rose, bleu 
Maat linnen dekbed overtrek : 140 x 220 cm. en 240 x 220 cm.

Libeco california kleuren uni overtrek linnen,katoen,bedtextiel,puur natuur,theo bot zwaag

Libeco California linnen uni 
Kleur dekbedovertrek : aqua green,bittersweet orange,bleu rhapsody, iceberg,lemon,optie white,pale rose, strawberry
Maat linnen dekbed overtrek : 140 x 220 cm. en 240 x 220 cm.
Libeco california linnen uni kleur,aqua green,bittersweet orange,bleu raspsody,iceberg,lemon,optie white,pale rose,strawberry,overtrek,sloop,theo bot bedtextiel Libeco Home LInnen_slaapkenner Theo Bot_store_puur linnen_logo_belgie
Libeco linnen Sisco overtrek,vlas,grey en oyster, streep,stripe,dekbed,bed,slopen,sloop,puur natuur,kussens,theo bot slapen

LIBECO 100 % linnen dekbedovertrek streep Sisco stripe
Kleur: blauw- wit, voorraad : maat 240 x 200/ 220 cm., slopen 60 x 70 cm.


LIBECO SISCO STRIPE 100% Linnen dekbedovertrek
Sisco is verkrijgbaar in de kleur: Light Grey en Oyster, design van rustgevende strepen. De horizontale strepen van het dekbed komen verticaal terug in de kussenslopen. Sisco straalt pure rust uit en doet spontaan denken aan een vakantiehuisje aan zee of een gerieflijk  penthouse op een flat in de stad.
LIBECO SISCO STRIPE weefsel : breedte :273 cm , gewicht :170 gr/m2


 LIBECO SANTIAGO dekbedovertrek_bleu stripe_linnen_slaapkenner theo bot_luxery bedlinnen

LIBECO dekbedovertrek Catalina 100 procent linnen
kleur : bleu stripe en bleu , Straw en straw stripe ( geel/wit)
Op voorraad : Catalina grijs stripe
Maat: 240 x 200/ 220 Slopen 60 x 70 cm.

LIBECO dekbedovertrek, nottinghill,linnen,stripe,brown, bruin,terra,geel,straalt comfort en luxe_tien kleuren_gewassen_ongestreken_niet strijken.j

LIBECO dekbedovertrekken, nottinghill,linnen,stripe,brown, bruin,terra,geel,koel slapen,kleuren_gewassen_ongestreken_niet strijken.

LIBECO NOTTINGHILL STRIPE 100% Linnen dekbedovertrek
Libeco Nottinghill is een voorgewassen bedlinnen in 100% linnen. De zachtheid van voorgewassen bedlinnen uitgevoerd in bruine en okergele herfsttinten en opgefleurd met fijne rode accentstrepen, en dit gecombineerd met het isolerende karakter van zuiver linnen garanderen een warme winternacht. De dekbedovertrekken zijn omkeerbaar : 1 zijde gestreept en 1 zijde effen bruin. Nottinghill Stripe overtrek kan worden gecombineerd met slopen (in zakmodel) die eveneens langs 1 zijde effen zijn en langs de andere zijde gestreept. De bovenlakens, hoeslakens en de Amerikaanse slopen (in zakmodel) zijn uitgevoerd in effen bruin. Ook verkrijgbaar in maat 60 x 70 cm., 50 x 70 cm. of op maat gemaakt door het naaiatelier van Slaapkenner Theo Bot.

LIBECO NOTTINGHILL STRIPE weefsel : breedte :273 cm , gewicht :170 gr/m2


LIBECO Grainhall Stripe,plaid,sierkussen,sloop,duvet cover,linnen,kleur ,stripe,flax,brown, bruin,beige,terra,jutezak,design,winter,koel slapen,,landelijk,puur natuur product,theo bot


LIBECO GRAINHALL STRIPE 100% linnen sierkussen, sloop,plaid

Het LIBECO GRAINHALL STRIPE plaid is een charmante dessin welke werd geïnspireerd door vintage graanzakken. De warme tinten van mink op een vlaskleurige ondergrond zullen zelfs op de koudste winterdagen warmte in huis brengen. LIBECO GRAINHALL STRIPE streep, linnen doek heeft de kleur: flax, stripe ( zand/ beige en terra/oranje) en het linnen is zoals de authentieke graanzakken sterk en duurzaam, een zwaarder soortelijk gewicht.

LIBECO GRAINHALL STRIPE Weefsels : breedte :240 cm ; gewicht :350 gr/m2


Alle linnen dekbedovertrekken, slopen en hoeslaken, die bij Slaapkenner Theo Bot in het assortiment zitten kunnen in kleuren besteld worden. Linnen is een speciaal materiaal dat van vlas wordt gemaakt en heeft hele specifieke eigenschappen.

Linnen slopen kunnen in vele maten besteld worden. De sloop maat 60 x 70 cm is de standaard maat voor Nederlandse kussens en het model Oxford betekent dat er een stoffen rand rondom het kussensloop wat het een extra chique effect geeft. Naast een kussensloop van linnen adviseren wij u ook een molton om uw kussen te doen voor optimale bescherming van uw kussen.

Libeco louisiana sierkussen stripe Oyster 63x63,50x50 cm., bruin linnen

LIBECO  Louisiana sierkussen stripe Oyster met bruin linnen  63 x 63 cm , 50 x 50 cm.

Libeco louisiana sierkussen stripe Oyster 63x63,50x50 cm.,plaid 260x240cm. bruin linnen

THE LOUISIANA STRIPE

De LIBECO Louisiana Stripe sierdeken / plaid  260 x 240 cm. v.a.  € 390,-  in desert met bijpassende decokussens 63 x 63 cm. v.a. € 68,-  of 50 x 50 cm. v.a. € 60,- trekt de aandacht door zijn zachte maar opvallende kleur in combinatie met oyster. Het dikke weefsel bestaat uit verschillende bindingen (satijn en natté) waardoor een specifiek patroon met een zachte touché ontstaat. De sierdeken bestaat uit twee delen die gestikt zijn in het midden en afgezoomd aan de boven- en onderkant. De zijkanten zijn afgewerkt met de zelfkant van de stof en alle decokussens zijn voorzien van een ritssluiting. Combineert mooi met de Santiago en Heritage designs in oyster. 

100% Linnen 

Slaapkenner Theo Bot heeft   linnen dekbedovertrekken op voorraad:

Uni, streep, blok dessins 

Bijvoorbeeld:

Dekbedovertrekken  LIBECO VENCE in voorraad : uni white en uni oyster
Maat               : 140 x 200/220, 240 x 200/220 cm. 

Slopen Vence :     50 x 70 cm.  of 60 x 70 cm.


Dekbedovertrekken LIBECO BASICS in voorraad : white               
Maat               : 140 x 200/220,  240 x 200/220 cm.
Slopen Basics  : 50 x 70 cm. en 60 x 70 cm.

Andere kleuren, maten leverbaar info@theobot.nl


LIBECO HOME vitrage met lussen, tunnel of ringen

Gordijn Casper 100 procent linnen_libeco vlas knopen lussen roede kleuren 20_ 470 px_slaapkenner theo bot.jpg

LIBECO gordijn CASPER 100 % linnen *Tie Top*

Een nieuw gordijn in een transparant weefsel geweven met geverfd garen waardoor de mooie linnenstructuur nog beter tot zijn recht komt. Casper wordt eveneens in 2 afwerkingen aangeboden die beiden handig, snel, flexibel en decoratief zijn : *Pole Pocket*: met een brede zoom bovenaan waarin de gordijnroede kan geschoven worden. *Tie Top*: met linten bovenaan die rond de gordijnroede worden geknoopt. In de verpakking bevindt zich een 2-zijdige zelfklevende strip, kleefband,  die toelaat op eenvoudige wijze, met een heet strijkijzer, de zoom in te leggen. Maat 140 x 270 cm. (verpakking : 2 stuks)

100% linnen gordijnen

Kleur : grey sand, white, white sand


LIBECO gordijn CASPER flexibel en decoratief_ Pole Pocket met een brede zoom bovenaan waarin de gordijnroede kan geschoven worden.

LIBECO gordijn CASPER 100 % linnen  *Pole Pocket*:

LIBECO gordijn CHESTER met ringen Grommet voor roede_kleur_brown.jpg

LIBECO gordijn CHESTER *Grommet*= gordijn met ringen

Ons gamma geconfectionneerde gordijnen wordt uitgebreid ! Naast de ophanging met ringen *Grommet*, wordt een tweede afwerking toegevoegd : *Pole Pocket*. Bij deze afwerking heeft het gordijn een brede zoom bovenaan waarin de gordijnroede kan geschoven worden. In de verpakking bevindt zich een 2-zijdige zelfklevende strip die toelaat op eenvoudige wijze, met een heet strijkijzer, de zoom in te leggen. Maat 140 x 270 cm(verpakking : 2 stuks)

100% Linnen

Kleur: dark grey, brown, oyster, sky, taupe, white

Maat : 140 x 270 met ringen of brede zoom

linnen gordijn kopen,wit, grijs/sky,oyster/off-white,antraciet/dark,grey_Brown_taupe_ring_roede paneel,140x270cm,vintage


LIBECO Tafelinnen VENCE_slaapkenner theo bot.jpg
LIBECO - HOME  VENCE : linnen voor op tafel,  tafellinnen


Een 100 % linnen collectie in effen kleuren. VENCE tafellinnen biedt u prachtige kleuren en een hoogstaande afwerking, eenvoudig en toch stijlvol, zodat u deze collectie kunt gebruiken voor werkelijk elke gelegenheid. 
Nieuw :VENCE Servet Everyday ; een servet met een simpele zoom, verkrijgbaar in all kleuren. 
100 % Linnen

Zeventien kleuren LIBECO VENCE linnen :
white, black, steel grey, taupe, ficelle, cherry, oyster, gold, grape, light grey,  cafenoir, teal, chalk, dark grey,  old denim, old rose, steel  

Libeco Serengeti stripe ,beige,sand,ivoor tafellinnen,servet,keukendoek,tafelloper,home collectie,dealer slaapkenner theo bot zwaag,zomer aan zee,strand

Libeco Serengeti stripe linnen ,beige,sand,ivoor tafellinnen,servet,keukendoek,tafelloper,home collectie,zomer aan zee,strand.

Libeco grainhall stripe ,100 procent linnen kleur met streep terra,handdoek,theedoek,servet,tafellaken,landelijk romantisch,tafellinnen,dealer slaapkenner theo bot zwaag

LIBECO  Grainhall stripe ( dubbele baan) ,100 % linnen kleur met streep terra
Handdoek,theedoek,servet,tafellaken,landelijk romantisch,tafellinnen
Tafelloper             : 57 x 150 cm.
Servet                   :  57 x  57  cm.
Keukenhanddoek : 60 x 80 cm.
Schort                      57 x 83 cm.


Libeco Gar Harbor tafellinnen, kussen,dekbedovertrek , Kalahari ,te bestellen bij theo bot zwaag

SAG HARBOR tafellinnen

Sag Harbor is de naam van een klein dorp op Long Island en nu ook van de opvolger van het Kalahari tafellinnen. De grijze streep op een oyster ondergrond schittert in al zijn eenvoud en combineert ook moeiteloos met ieder ander item in deze zomercollectie. 

100% linnen 

Weefsels : Breedte :240cm ;Gewicht :350 gr/m2 LIBECO_tafellinnen_, genoemd naar Blackfriars, Londen_ ruit in rood, groen en goud_slaapkenner theo bot_kerst kleuren voor het diner

LIBECO - HOME : linnen voor op tafel

Blackfriars Check
Tafellinnen, genoemd naar Blackfriars, Londen. Deze kerst nap ziet er goed uit op een sobere of op een rijkelijk gevulde tafel. De ruit in rood, groen en goud zorgt voor een subtiele maar sterke toets op de zwarte achtergrond. 
100 procent linnen 

Prijzen vanaf :
Servet   Check Green Mustard  54 x  54 cm  
Tafelkleed    Check               175 x 275 cm 
Tafelloper    Check                 54 x 145 cm  
Tafelset       Check                 54 x 38  cm   

Bedlinnen te bestellen bij Slaapkenner Theo Bot 
Dorpsstraat 162
Zwaag
email :info@theobot.nl

Libeco linnen organic natuurlijke materialen bedlinnen beddengoed

Nieuw bij LIBECO Organic linnen

Op vlak van duurzaamheid scoort linnen hoog. Vlas is een natuurlijke vezel die tijdens zijn groei geen irrigatie nodig heeft en waaruit geen afval overblijft na het
verwerken. Deze collectie biolinnen gaat nog een stap verder en is nog ecologischer.
De LIBECO Organic bedlinnen collectie is het resultaat van een samenwerking van mensen met een zelfde passie voor
linnen en de natuur. Mensen die willen bijdragen aan een duurzame toekomst.
Van het vlasveld tot het afgewerkt product werden alle productieprocessen uitgevoerd met het grootste respect voor het milieu.Libeco heritage ecologisch linnen kleur oyster en flax dekbedovertrek verkrijgbaar bij Slaapkenner theo bot Zwaag nederland
* Effen donsovertrek in 100% biologisch linnen 175 gr./m van Libeco, afgewerkt met flessenhals en ruime instopstrook
* Deze eerste biologische collectie is verkrijgbaar in twee kleuren, flax en oyster. Daardoor zijn vele combinaties mogelijk met de bestaande Libeco modellen. Op vlak van ecologie en duurzame ontwikkeling is linnen een echte kampioen. Dit biologisch geproduceerd linnen legt de lat nog hoger en draagt het GOTS certificaat. Dit verzekert dat het complete productieproces, van teelt tot afgewerkt product, op een ecologische en sociaal verantwoorde manier is verlopen
* Linnen is uiterst geschikt voor personen die 's nachts veel transpireren
* Dekbedovertrek met bijpassende slopen van 60x70 cm
* Ook slopen in andere maten verkrijgbaar: bijvoorbeeld 50 x 75
* Extra slopen kunnen apart besteld worden
* Voor advies over maatwerk van Libeco linnen dekbedovertrekken, slopen, gordijnen panelen met ringen of gordijn tunnel vindt u bij  Slaapkenner Theo Bot  Dorpsstraat 162 in Zwaag 


Libeco linnen wasvoorschriften wasmachine 40 graden kastdroog liefst  buiten drogen

ONDERHOUD
Linnen kan probleemloos worden gewassen en gestreken. Alle producten van Libeco Linnen Home collectie zijn dan ook voorzien van uitvoerige wasinstructies.
Het is belangrijk een goed wasmiddel te kiezen. Tegenwoordig bevatten veel wasproducten optisch blauwmiddel (witmakers) dat voor wit linnen goed te gebruiken is. Dergelijke wasmiddelen zijn echter niet geschikt voor gekleurd linnen, omdat ze kunnen leiden tot kleurverlies en vlekvorming. Als u gekleurd linnen wilt wassen, let er dan op dat uw wasmiddel geen witmakers bevat of kies voor een traditioneel zeeppoeder. Als het leidingwater in uw streek hard is (veel kalk bevat), dan is het gebruik van een wasverzachter aan te bevelen, vooral voor donkere kleuren.
Linnen wassen:
Vouw uw linnen producten open voor het wassen.
Zorg ervoor dat uw machine niet overladen is.
Maximum op 40 graden C wassen.
Gebruik een milde zeepsoort. Vermijd chloorhoudende bleekmiddelen.
Hang linnen indien mogelijk te drogen aan de waslijn. Dat is beter voor het product en voor het milieu.
Als u een droger gebruikt, vermijd dan te hoge temperaturen of 'extra droog'-programma's.


Meer informatie LIBECO producten ...lees hier


LIBECO Home linnen collectie  dekbedovertrekken, hoeslakens, slopen,plaids, woonkussens, tafelkleden,keukenlinnen,tafellinnen voor kerstmis, tassen, verkrijgbaar bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag.

linnen dekbedovertrek kopen Libeco Home collectie bij Slaapkenner Theo Bot folder

Linnen dekbedovertrek kopen Libeco Home collectie bij Slaapkenner Theo Bot

Lees meer in de folder van LIBECO HOME Collectie

Prijzen LIBECO COLLECTIE zie webshop, ook via Slaapkenner Theo Bot Zwaag te bestellen : info@theobot.nl

Terug naar dekbedovertrek collectie