Het slaapkenner netwerk

logo merk Nox theo bot  SLAAPKENNER COLLECTIE


NOX lattenbodem

Slaapkenner Theo Bot heeft een  lattenbodem op maat, de NOX lattenbodem met corrigerende werking. Over de breedte van het bed zijn latten geplaatst. Elke NOX-lat staat enigszins bol zodat er een verend effect ontstaat. Om te zorgen dat de NOX lattenbodem ook in de lengte van het lichaam meebeweegt kunnen de latten dankzij flexibele veer-elementen ook nog kantelen. Bij de schouder biedt de verende NOX-lat meer ruimte. 

Bij de lende- en bekkenzone zijn de NOX-latten instelbaar voor steun (lende) of ruimte (bekken). De NOX-bodem kan makkelijk aangepast worden, bijvoorbeeld bij een gewijzigd lichaamsprofiel. Uiterst duurzaam ophangsysteem met vormgeheugen. Functioneel randcomfort (geen harde midden-zone). Het gedeelte van de benen is in 3 verschillende houdingen instelbaar. Een uitschuifbaar rug-gedeelte voor optimaal zitcomfort. Bij Slaapkenner Theo Bot zijn in de NOX-Studio verschillende verstelbare modellen beschikbaar, zo gewenst met voetenlift.


lattenbodem met rug en been motor, zitstand, elektrisch kopen, matras latex York, Carlton, talalay, design

Lattenbodem Nox elektrisch verstelbaar met neksteun, rug en been motor.

Matras : latex York( Innergetic-latex ) of matras Carlton( Talalay-latex )

Design : retro poten of rechte poten


Nox lattenbodem op maat, electrisch, instelbaar, latten in drie standen, soepel, medium, stevig, matras latex Chester, York, slaapkenner theo bot.jpg
NOX lattenbodem op maat, elektrisch verstelbaar, rug- en beenmotor. De NOX lattenbodem is in te stellen door de lattenhouders in souplesse aan te passen aan de vormen van uw lichaam, drie standen: soepel, medium en stevig. Op de NOX lattenbodem kunt u kiezen uit de latexmatrassen York (Innergetic) en Carlton (Talalay) in densiteit soepel, medium of stevig.
lattenbodem nox, gelaagd beuken, schouderzone, instelbaar,vlak of elektrisch,dealer theo bot,innergetic latex matras york en chester zwaag hoorn

Slaapkenner Theo Bot richt zich al meer dan 35 jaar op gezond slapen! Als echte slaapspecialist kan het team van Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag gemeente Hoorn u deskundig adviseren op het gebied van boxsprings, lattenbodems, matrassen, dekbedden en hoofdkussens. Slaapkenner heeft naast de bekende a-merken drie exclusieve merken in haar collectie; OptiSleep, Mahoton en NOX lattenbodems. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapkenners staan we voor kwaliteit, vakmanschap, gedegen advies en uitstekende service!

Nox lattenbodem elektrisch in boxspring, bed omranding, hoofdbord knopen, slaapkenner theo bot 470 twee motoren
NOX bedomranding met hoofdbord recht met knopen. Nox lattenbodem verstelbaar 

Lattenbodem_elektrisch verstelbaar Nox op poten, stand alone

NOX lattenbodem elektrisch verstelbaar op poten

Lattenbodem : Customade - CM Latoplus : 

Lattenbodem instelbaar naar : soft, medium, firm

Beugels voeteneind (inbegrepen bij verstelbare bodems) 

Beugels zijkant

Verstevigingslatten, 4 stuks per bodem

Afwerkingslat voeteneind

Bedieningshouder metaal

Vaste instelling rug


Buitenstandaard, alleen voor Fix lattenbodem

Breedte van   71 tot  99        hogere standaardmaat +15%

Lengte van 190 tot 219       hogere standaardmaat +15%

Lengte én breedte       hogere standaardmaat +15%


Optie lattenbodem voor:

Trendelenburg = voeten hoger dan het hoofd

Anti-Trendelenburg = hoofd hoger dan de voeten


Het bed NOX Letto maakt onderdeel uit van het NOX Custom Made slapen. Deze lattenbodems van Nox zijn toe te passen in elk ledikant en geven je het perfecte ligcomfort en een unieke ondersteuning. Er is keuze uit een vlakke (niet verstelbare) uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering, waarbij het rugdeel of rug+voetdeel elektrisch verstelbaar zijn. De NOX Custom Made lattenbodem kan helemaal geprofileerd worden ingesteld, zodat er een schouderzone, taillezone en heupzone kan worden gecreëerd. In combinatie met een Nox matras, waarbij rekening gehouden wordt met je lichaamsprofiel, ondersteunt de lattenbodem perfect.


De NOX lattenbodems kunnen geplaatst worden in een ledikant of voorzien worden van het hoofdbord Letto. Dit hoofdbord is een modern en ultra-dun, zwevend hoofdbord. Het is leverbaar in twee uitvoeringen; breed (met nachttafeltjes) of smal (gelijk aan bedmaat). De lattenbodems van Nox zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Zonder meerprijs kun je kiezen voor een lengte van 200, 210 of 220 cm.


Afmetingen NOX Custom Made lattenbodem :

 80 x 200 cm

 90 x 200 cm

140 x 200 cm (2x70cm)

160 x 200 cm ( 2x 80cm)

180 x 200 cm (2x90cm)

De genoemde bedafmetingen zijn zonder meerprijs leverbaar op 210 cm en 220 cm lengte.

Afwijkende afmetingen zijn op aanvraag leverbaar.


Prijs bed  180 x 200/210/220 cm. inclusief zwevend hoofdbord NOX LETTO,2 NOX lattenbodem vlak 90 x 200/210/220 cm., voetlat nachttafeltjes,USB-aansluiting, ledverlichting, poot Pendio zwart 20 cm.

 vanaf € 2180,- ( *exclussief matrassen )

Achterwand met lattenbodem Nox, Letto, stof, grijs, nachtkastje staal, ledverlichting

NOX LETTO achterwand met lattenbodem Nox

Stof  :Falcon Liver 10 

Zwevend nachtkastje staal met  ledverlichting

OPTIE klamboe voor de zomer 


Prijsindicatie  NOX lattenbodem: lees meer


Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt de  SLAAPKENNER THEO BOT winkel  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland 


Merken bij Slaapkenner Theo Bot