Het slaapkenner netwerk

Swissflex premium beds zwitserland kopen online theo bot zwaag info@theobot.nl


SWISSFLEX Swiss Premium bedsSWISSFLEX uni 20. Zweven op topniveau.

Sinds 1983 introduceerde SWISSFLEX  de rode golflatten voor de lattenbodem. Deze zorgen voor een perfecte aanpassing voor elk lichaamsgewicht en garanderen zo een optimale ondersteuning.

Swissflex lattenbodem uni 20 handverstelbaar hoofdeinde. verkouden

SWISSFLEX  SF 20_15 lattenbodem hoofdeinde handverstelbaar

 

De combinatie van SWISSFLEX uni 20 met matras VERSA 24 vormt altijd een perfect slaapsysteem voor ondersteund en ontspannen liggen, dus een gezonde nachtrust. Het SWISSFLEX lattenbodem systeem uni 20 bestaat uit door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven, ook het lichaam ervaart een gevoel van volmaakte lichtheid en volledige balans. De SWISSFLEX matras VERSA  24 van hoogwaardige materialen en met een luxe uitstraling en perfecte afwerking zorgen samen met de SWISSFLEX lattenbodem voor een gesynchroniseerde, flexibele ondersteuning van het lichaam en voor ontspannen liggen.

Swissflex bodem met gasveer kopen, lattenbodem Uni 20,kwaliteit,Zwaag,Hoorn

Swissflex SF 20 lattenbodem met gasveer sleeptechnology swissmade slaapkenner theo bot geen electrosmock


SWISSFLEX  SF 20_45 lattenbodem met gasveer


Swissflex uni 20 lattenbodem_handverstelling, gasveer, elektrisch.jpg

Comfortabele verstelbare bodems, naast elektrisch verstelbare bodems biedt uni 20 ook pneumatisch en handmatig verstelbare modellen.


Swissflex uni 20 lattenbodem electrisch verstelbaar lamp leeslamp ledverlichting beweegbaar relaxen goede nachtrust slaapcomfort rot dot bot theo slaapkenner


SWISSFLEX  SF 20_95 RF lattenbodem elektrisch verstelbaar met Radio Frequentie


Het complete slaapsysteem met Synchroon-precisie van SWISSFLEX is een perfecte combinatie van matras en lattenbodem die optimaal met elkaar samenwerken.
 

Swissflex synchroon precisie slaapkenner theo bot
 
SWISSFLEX  lattenbodem uni 20
De innovatie uni 20 is een logisch vervolg in de lattenbodem technologie van SWISSFLEX  en het absolute topmodel op de markt. Het design van de constructie en de frameloze, op zichzelf staande lattenbodem, overtuigen door optische highlights en intelligente technologie. De SWISSFLEX  zelfregulerende lattenbodem uni 20 wordt gemaakt in Zwitserland.
 

 Swissflex lattenbodemsysteem uni 20_gewicht op de latten_ overal lig comfort ook op de randen_6 cm vering

De beproefde SWISSFLEX-lattenbodem laat u *zweven* op topniveau.
*Automatische aanpassing
*Bijzonder hoge flexibiliteit
*100% ligvlak
*Synchronisatie van het ligvlak
*Individueel instelbaar veringscomfort
*Comfortzones
*Geen storende harde middenzone


De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de buitenste rand. Zo is de lattenbodem geschikt voor elke lichaamsbouw en alle houdingen en hoeft hij nooit handmatig te worden ingesteld.

De *iF product design award* is sinds 1953 een wereldwijd erkend handelsmerk voor voortreffelijke vormgeving. Internationale experts op het gebied van design beoordelen ontwerpen uit de hele wereld. De *iF product design award* beloont designprestaties in 16 categorie├źn en biedt zodoende een belangrijk platform om een professioneel beeld van de designkwaliteit van eigen producten te krijgen.

 


Swissflex lattenbodem  uni_20, veerweg 6 cm, zwevend slaapcomfort, goed slapen,nachtrust, gomtex matrasSwissflex SF Uni 20 lattenbodem vlak, handverstelbaar, gasveer of elektrisch

In 1983 introduceerde Swissflex de rode golflatten voor de lattenbodem. Deze zorgen voor een perfecte aanpassing aan elk lichaamsgewicht en garanderen zo een optimale ondersteuning. 

Een technisch hoogstandje is het interactieve veersysteem dat de druk gelijkmatig verdeelt. Hierdoor worden in samenspel met de matras een optimaal comfort en een uiterst nauwkeurige, individuele aanpassing aan de lichaamsbouw gegarandeerd. Overtuigend is ook de moderne uitstraling van deze bijzondere lattenbodem. Overtuigende details voor een ontspannen nachtrust.


Swissflex lattenbodem met gasveer, SF 20 kwaliteit, geen elektro smock, zitstand, relaxstand, rug, benen

Swissflex SF Uni 20_45 lattenbodem met gasveer, geen elektriciteit nodig

Auping_auronde_swisflex_lattenbodem_unie_20
Uw SWISSFLEX  lattenbodem kunt u plaatsen in de bedomranding.
SWISSFLEX  uni 20, een zwevende lattenbodembodem, kan ook in een Auping Auronde geplaatst / gehangen worden.

Slaapkenner Theo Bot nodigt u uit om te komen proefliggen in de SWISSFLEX  Slaapstudio.


/Perfecte zelfregulerend Swissflex lattenbodem -slaapkenner Theo Bot Zwaag vlag Zwitserland swissflex

SWISSFLEX lattenbodems, SWISSFLEX matrassen, SWISSFLEX kussens en SWISSFLEX bed-omrandingen, SWISSBED (boxspring-look) worden gemaakt in Zwitserland.


Slaapkenner Theo Bot nodigt u uit om te komen proefliggen in onze SWISSFLEX-studio.

SWISSFLEX  ontwikkelt al meer dan zestig jaar intelligente slaapsystemen, die ieder mens comfort en ergonomie van topniveau bieden. De Swissflex-lattenbodems met interactieve Bridge-technologie en de Geltex-inside matrassen maken een onvergetelijk en gezond ligcomfort mogelijk.  

De juiste lattenbodem speelt letterlijk een dragende rol voor het comfort het slapen. Samen met de matras ondersteunt de lattenbodem het lichaam op de plaatsen waar de druk het grootst is en veert mee daar waar comfortabel, zacht en drukvrij liggen gewenst is.


Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt de  SLAAPKENNER THEO BOT winkel  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland 


Merken bij Slaapkenner Theo Bot