Het slaapkenner netwerk

Mahoton logo slaapsystemen,bedlift, comfort kussens, gezondheidskussen, butterfly.,lattenbodem


Mahoton Reflexion lattenbodemmahoton lattenbodem reflexion, verstelbare hoogte

De Mahoton Reflexion lattenbodem is de meest luxe lattenbodem. De kunststof latten zijn van glasvezel gemaakt en voorzien van extra ventilatie-openingen. Zo kunnen hier alle latten, niet alleen op hard of soft ingesteld worden, maar kunnen de voeten, knieĆ«n, lumbale en nekzone in hoogte worden versteld. 


mahoton lattenbodem reflexion, verstelbare hoogte,detail foto slaapkenner theo bot

Mahoton Reflexion lattenbodem, detailfoto


mahoton lattenbodem reflexion, verstelbare hoogte,ergonomic fibre support,bedbodem elektrische verstelbaar, detail foto slaapkenner theo bot.


De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.


MAHOTON Slaapsystemen BV werd opgericht in 1984 te Lelystad. Het bedrijf was in aanvang verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging in Nederland van diverse ondernemingen in de beddenbranche. Daarnaast ontwikkelde MAHOTON een eigen innovatieve branche gerelateerde collectie dat door de jaren verder is uitgebreid.

Vanaf 1996 gaat MAHOTONmet de eigen collectie volledig zelfstandig. Door de eigen visie op slapen en de eigen productie- en ontwikkelingsafdeling ontwikkelt het zich tot een belangrijke en onderscheidende toeleverancier voor beddenspeciaalzaken in Nederland en BelgiĆ«.

Het assortiment van bestaat uit matrassen, bedbodems, kussens, bedtextiel en bedliften voor de thuisverpleging. 

Eerlijk geprijsde innovatieve producten van hoge kwaliteit, waarbij een snelle levering en een goede service hoog staan binnen de onderneming.MAHOTON bedliften voor de thuisverpleging. 

Mahoton bedlift voor thuiszorg of verpleging  thuis,tehuis of zorgcentrum,bed inzet lattenbodem, getest,slaapkenner theo bot


MAHOTON bedlift met lattenbodem is leverbaar in 80, 90 en 100 cm breed en 190, 200 en 210 cm lengte. Elektrische lattenbodem met extra krachtige motor, overstekende kappen, zone instelling, knieknik en automatische nek-steun. Zowel lattenbodem als bedlift op een overzichtelijke afstandsbediening. TUV goedgekeurd.

Afmeting laagste stand (lxbxh)  = 92 x 80 x 38 cm

Afmeting hoogste stand (lxbxh) = 92 x 80 x 77 cmMahoton_Bedlift_lattenbodem_zorgbed_elektrisch_verstelbaar_hoog_laag_bed.j

Een zorgbed met bedlift wordt ook wel verpleegbed of hoog laag-bed genoemd. Deze bedden hebben veel mogelijkheden en moet aan vele veiligheidseisen voldoen. Zo zijn de meeste volledig elektrisch verstelbaar, voorzien van onrust-hekken, hebben ze makkelijke in- en uitstaphoogte en heel belangrijk een huislijke uitstraling. Door de hoog- laagfunctie kun u uw bed zo instellen dat u altijd met uw voeten op de grond komt bij het opstaan of dat uw bed de juiste hoogte heeft voor mensen die u in bed moeten verzorgen.

bedlift voor in ledikant 90 cm. 100 cm. tot 120 cm.

MAHOTON bedlift met papagaai voor in ledikant thuis,  zorginstelling 


Mahoton bedlift 90 tot 140 cm. breed voor thuiszorg of verpleging  thuis,tehuis of zorgcentrum,bed inzet onderstel ledikant,750 kgr., getest,slaapkenner theo bot

Heeft u een breder bed, matras of bodem kunt u kiezen voor een brede bedlift bij MAHOTON

Voorbeeld MAHOTON bedlift in breedte instelbaar van 80 tot 120 cm, draagvermogen 750 kg. Toepasbaar onder veel vlakke en verstelbare lattenbodems en spiraalbodems.

Lees meer over MAHOTON : KLIK HIER


Lees meer over verpleegbed/zorgbed/hoog-laag bed: KLIK HIER