logo swissflex finest sleep technologie slaapkenner theo bot


SWISSFLEX uni 20. Zweven op topniveau.

Sinds 1983 introduceerde SWISSFLEX  de rode golflatten voor de lattenbodem. Deze zorgen voor een perfecte aanpassing voor elk lichaamsgewicht en garanderen zo een optimale ondersteuning.

Swissflex lattenbodem uni 20 handverstelbaar hoofdeinde. verkouden

SWISSFLEX SWISSFLEX  SF 20_15 lattenbodem hoofdeinde handverstelbaar

 

De combinatie van SWISSFLEX uni 20 met matras VERSA 24 vormt altijd een perfect slaapsysteem voor ondersteund en ontspannen liggen, dus een gezonde nachtrust. Het SWISSFLEX lattenbodem systeem uni 20 bestaat uit door de tot in de details uitgewerkte techniek en een fraai design. Door de frameloze opbouw lijkt niet alleen de lattenbodem te zweven, ook het lichaam ervaart een gevoel van volmaakte lichtheid en volledige balans. De SWISSFLEX matras VERSA  24 van hoogwaardige materialen en met een luxe uitstraling en perfecte afwerking zorgen samen met de SWISSFLEX lattenbodem voor een gesynchroniseerde, flexibele ondersteuning van het lichaam en voor ontspannen liggen.

Swissflex bodem met gasveer kopen, lattenbodem Uni 20,kwaliteit,Zwaag,Hoorn

Swissflex SF 20 lattenbodem met gasveer sleeptechnology swissmade slaapkenner theo bot geen electrosmock


SWISSFLEX  SF 20_45 lattenbodem met gasveer


Swissflex uni 20 lattenbodem_handverstelling, gasveer, elektrisch.jpg

Comfortabele verstelbare bodems, naast elektrisch verstelbare bodems biedt uni 20 ook pneumatisch en handmatig verstelbare modellen.


Swissflex uni 20 lattenbodem electrisch verstelbaar lamp leeslamp ledverlichting beweegbaar relaxen goede nachtrust slaapcomfort rot dot bot theo slaapkenner


SWISSFLEX  SF 20_95 RF lattenbodem elektrisch verstelbaar met Radio Frequentie


Het complete slaapsysteem met Synchroon-precisie van SWISSFLEX is een perfecte combinatie van matras en lattenbodem die optimaal met elkaar samenwerken.
 

Swissflex synchroon precisie slaapkenner theo bot
 
SWISSFLEX  lattenbodem uni 20
De innovatie uni 20 is een logisch vervolg in de lattenbodem technologie van SWISSFLEX  en het absolute topmodel op de markt. Het design van de constructie en de frameloze, op zichzelf staande lattenbodem, overtuigen door optische highlights en intelligente technologie. De SWISSFLEX  zelfregulerende lattenbodem uni 20 wordt gemaakt in Zwitserland.
 

 Swissflex lattenbodemsysteem uni 20_gewicht op de latten_ overal lig comfort ook op de randen_6 cm vering

De beproefde SWISSFLEX-lattenbodem laat u *zweven* op topniveau.
*Automatische aanpassing
*Bijzonder hoge flexibiliteit
*100% ligvlak
*Synchronisatie van het ligvlak
*Individueel instelbaar veringscomfort
*Comfortzones
*Geen storende harde middenzone


De gepatenteerde golflatten zijn dragende en zelfregulerende onderdelen met flexibiliteit tot de buitenste rand. Zo is de lattenbodem geschikt voor elke lichaamsbouw en alle houdingen en hoeft hij nooit handmatig te worden ingesteld.

De *iF product design award* is sinds 1953 een wereldwijd erkend handelsmerk voor voortreffelijke vormgeving. Internationale experts op het gebied van design beoordelen ontwerpen uit de hele wereld. De *iF product design award* beloont designprestaties in 16 categorieën en biedt zodoende een belangrijk platform om een professioneel beeld van de designkwaliteit van eigen producten te krijgen.

 
Swissflex bed met matrassen swissbed theo bot

SWISSFLEX Silhouette met hoofdbord XL, achterwand met led-verlichting en zwevende nachtkastjes en bedomranding met afneembare stof (klittenband )
Het bed dat behaaglijke elegantie en verleidelijke vormgeving combineert, voor iedereen die houdt van design en waarde hecht aan optimaal leefcomfort.


Swissflex lattenbodem  uni_20, veerweg 6 cm, zwevend slaapcomfort, goed slapen,nachtrust, gomtex matrasSwissflex SF Uni 20 lattenbodem vlak, handverstelbaar, gasveer of elektrisch

In 1983 introduceerde Swissflex de rode golflatten voor de lattenbodem. Deze zorgen voor een perfecte aanpassing aan elk lichaamsgewicht en garanderen zo een optimale ondersteuning. 

Een technisch hoogstandje is het interactieve veersysteem dat de druk gelijkmatig verdeelt. Hierdoor worden in samenspel met de matras een optimaal comfort en een uiterst nauwkeurige, individuele aanpassing aan de lichaamsbouw gegarandeerd. Overtuigend is ook de moderne uitstraling van deze bijzondere lattenbodem. Overtuigende details voor een ontspannen nachtrust.

Swissflex bedomranding met nachtkastje theo bot

SWISSFLEX  Expression bed-omranding
*afneembare bekleding
*31 cm hoog 
*massief houten poten
   standaard kleuren: eiken, noten, wengé 10 cm of 15 cm hoog
   verchroomde metalen poten 5 cm of 15 cm

Auping_auronde_swisflex_lattenbodem_unie_20
Uw SWISSFLEX  lattenbodem kunt u plaatsen in de bedomranding.
Lattenbodem SWISSFLEX  uni 20, zwevende bodem, kan ook in een Auping Auronde geplaatst / gehangen worden.

Slaapkenner Theo Bot nodigt u uit om te komen proefliggen in de SWISSFLEX  Slaapstudio.


Swissflex Slaap advies in shop, bed omranding  met ledlamp stof grijs, geltex matras 20,22,22,cm. hoog, inside pocket, van dyck overtrek ,brilliant ,slaapkenner theo bot
 SWISSFLEX Silhouette met hoofdbord

*oogstrelende vormgeving, stijlvolle siernaden bij de hoofdbord en zijn een voorbeeld van stijl en benadrukken oog voor detail.

* met muziek ontspannen in bed.

 
Innovaties van SWISSFLEX  zoals Soundboard en zitbed-functie bieden comfort en de technische verfijning op het hoogste niveau.

 

/Perfecte zelfregulerend Swissflex lattenbodem -slaapkenner Theo Bot Zwaag vlag Zwitserland swissflex

SWISSFLEX lattenbodems, SWISSFLEX matrassen, SWISSFLEX kussens en SWISSFLEX bed-omrandingen, SWISSBED (boxspring-look) worden gemaakt in Zwitserland.


Slaapkenner Theo Bot nodigt u uit om te komen proefliggen in onze SWISSFLEX-studio.

SWISSFLEX  ontwikkelt al meer dan zestig jaar intelligente slaapsystemen, die ieder mens comfort en ergonomie van topniveau bieden. De Swissflex-lattenbodems met interactieve Bridge-technologie en de Geltex-inside matrassen maken een onvergetelijk en gezond ligcomfort mogelijk.  

De juiste lattenbodem speelt letterlijk een dragende rol voor het comfort het slapen. Samen met de matras ondersteunt de lattenbodem het lichaam op de plaatsen waar de druk het grootst is en veert mee daar waar comfortabel, zacht en drukvrij liggen gewenst is.


swissflex bridge technologie verstelbaar zwevende lattenbodem via je iphone perfect te bedienen zwevend slapen dromen dealer slaapkenner theo bot zwaag hoorn

SWISSFLEX  BRIDGE lattenbodem: uniek slaapcomfort met GELTEX inside matrassen

De SWISSFLEX Bridge-technologie bestaat uit vrij dragende, zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke SWISSFLEX latten met elkaar verbinden. Deze veerketen reageert automatisch en nauwkeurig op de lichaamsdruk en past zich zo van top tot teen volledig aan alle bewegingen tijdens de slaap aan. Dat garandeert een ergonomisch correcte ondersteuning en tegelijkertijd ontlasting van het lichaam: gevoelige delen van het lichaam, zoals de schouders, worden door een zo hoog mogelijke veerweg en een maximale wegzink diepte ontlast, terwijl andere lichaamsdelen, zoals de wervelkolom, optimaal ondersteund worden. Of men nu op de zij, rug of buik slaapt, het SWISSFLEX ligvlak past zich tot de uiterste bedrand aan de bewegingen tijdens de slaap aan en helt ook bij eenzijdige belasting niet over. Het resultaat: Het lichaam is in elke houding perfect in balans, onafhankelijk van postuur, gewicht en houding van de slaper. Dit zorgt voor een perfecte ergonomie en een gewichtloos liggevoel.


Dankzij de veermodules die de afzonderlijke SWISSFLEX latten als in een keten met elkaar verbinden wordt de druk via deze moduleketen automatisch en gecontroleerd over de gehele lengte van het bed verdeeld. De SWISSFLEX  Bridge Uni 22 won de prestigieuze Red Dot Award 2014 in de categorie Product Design


Het resultaat SWISSFLEX  Bridge Uni  LATTENBODEM


Perfecte aanpassing  en ondersteuning ongeacht houding en lichaamsbouw. 

Anatomisch correct en tegelijk ontspannen, drukvrij liggen.

Onbeperkte flexibiliteit (met een veerweg tot 8 cm aan de schouders)

Flexibiliteit over de gehele breedte van het bed, dus geen storende middenbalk in het bed

Ingebouwd of vrijstaand

Verstelbaarheid kan d.m.v Bluetooth (optie)


Hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur.  Daarom wordt ook 10 jaar garantie geboden (niet op motoren)

Voorkomt of vermindert rug- en nekproblemen

Er bestaan drie types lattenbodems met de SWISSFLEX Bridge-technologie: Uni 22 Bridge, Uni 14 Bridge en Uni 12 Bridge


De SWISSFLEX Geltex-inside matrassen

Meestal adviseren we een lattenbodem met een latex matras. Het revolutionaire SWISSFLEX Geltex-inside materiaal combineert voor het eerst hoogelastische gel met zeer ademend schuim. De drukverlaging, ondersteuning en het ademend vermogen zijn onovertroffen. De SWISSFLEX matrassen met Geltex-inside vormen dan ook de ideale basis voor een ontspannen en gezonde nachtrust en neemt dan ook meer en meer de rol van latexmatrassen over. De matras past zich dankzij de gepatenteerde GELTEX - inside technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd.


Voordelen SWISSFLEX GELTEX-inside-technology        

Aangename ondersteuning

Optimale drukverlaging dankzij Geltex en 7 zones

Buitengewoon ademend vermogen

U kunt zich makkelijk draaien in bed

Matras hoeft niet meer omgedraaid te worden

Lange levensduur

Anti-bacteriële bescherming zorgt voor optimale hygiëne in bed


Slaapkenner Theo Bot biedt de SWISSFLEX Geltex inside-tevredenheidsgarantie: ruilen binnen 90 dagen mogelijk

In het Geltex-Inside gamma bestaan 3 types matrassen: SWISSFLEX Versa 24, 22 en 20 Geltex-insideDe SWISSFLEX Bedcollectie

Bij de complete bedden van SWISSFLEX worden vormgeving en functionaliteit optimaal gecombineerd. De bekledingen uit de stoffencollectie zijn afneembaar en kunnen worden gereinigd.


De bedden uit de lijn SWISSFLEX Ambiente hebben een licht en slank design, brengen een modern levensgevoel over en combineren alle voordelen die het merk Swissflex te bieden heeft.

Swissflex_silhouette_Remix223_kant bed omrandding hoofdbord met cover twee zijdig nachtkastje studio slaapkenner theobot.


Swissflex_silhouette_Field382_model_kant 500 hoofdbord breed sf 20 verstelbaar twee of vier  motoren RF boxspring look slaapkenner theo bot

De uitbreiding met de beddenlijn SWISSBED is het antwoord op de duidelijke trend in de richting van complete bedden met een warm uiterlijk. Het model SWISSBED "Silhouette" met zijn heldere lijnen en subtiele design, is daarvan de moderne uitvoering. Innovatief is het zwevende effect, waarbij geen poten zichtbaar zijn.

Swissflex_expression_Remix233_ hoofdbord diogonaal lijnen gestikt design studio slaapkenner theo bot afneembare stof boxsprng bed Bedomranding

Het SWISSBED bed model "Expression" wordt gekenmerkt door een imposant design, dat comfort en warmte ademt. Matras Versa 24 met SWISSFLEX topper latex, tijk: cool 

Swissbed lounge antraciet kleur glazen nachtkast met laden studio bed wenge

Het SWISSBED model "Lounge" is een upgrade voor de vrijstaande SWISSFLEX lattenbodem uni 22 Bridge. Hoofdbord en voetbord van massief hout-fineer kunnen direct op de lattenbodem worden gemonteerd.


Slaapkenner Theo Bot is exclusief dealer van SWISSFLEX lattenbodems en matrassen, het slaapconcept met synchroon-precisie.