Tempur logo_bed_matras_kussen_comfortproducten_theo_botTEMPUR matras: Original, Cloud, Sensation en Hybrid matras


TEMPUR showroomopruiming matrassen Cloud, Sensation,Original,Hybrid 
Maat :  90 x 200 cm. 50 % korting !
OP=OP


TEMPUR  Original 25                     90 x 200 cm.     van 1.699,-        voor € 850,-

TEMPUR  Oplegmatras     7 cm.    90 x 200 cm.   van    799,-       voor € 400,-     

 OP=OP  


Bij TEMPUR® vinden we dat een matras altijd perfect moet aansluiten op de vorm van het lichaam, ongeacht de contouren, grootte of leeftijd van uw klant - en niet andersom. Daarom bieden wij vier afzonderlijke matrascollecties aan, die elk uniek aanvoelen en zijn ontworpen volgens de voorkeuren van de meeste consumenten. Elk TEMPUR® matras heeft de volgende eigenschappen:

*een TEMPUR matras vormt zich perfect naar het lichaam voor persoonlijk comfort en ondersteuning

*een TEMPUR matras is drukverlagend

*een TEMPUR matras geeft een voortreffelijke absorptie van bewegingen

*een TEMPUR matras heeft een lange levensduur 

Wil jij een Tempur matras kopen ? 


 Tempur matras kies Original, Cloud of Sensation

De TEMPUR matrassen zijn uniek in vele opzichten. Het drukverlagend materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen die veel mensen momenteel als positief ervaren.
De TEMPUR matrassen zijn verkrijgbaar in drie collecties. Er zijn verschillende matrashoogten. Ieder persoon kan voor zijn eigen comfort kiezen in dezelfde hoogte, zodat twee verschillende Tempur-matrassen  met twee verschillende lig ervaringen  toch zonder hoogteverschil in hetzelfde bed of ledikant passen

Tempur Original Matras elite kopen, zwaag, hoorn


Tempur matras cloud elite 25 cm. hoog

Tempur sensation elite 25 cm. hoog


De drie collecties worden onderscheiden met de benamingen Tempur Original-, Cloud- en Sensation-collection. Elk type is dus verkrijgbaar in verschillende hoogten en kunnen naast elkaar gecombineerd worden in een bed. Vanzelfsprekend kunnen ook in de lengte- en de breedtemaat de matrassen op allerlei maten besteld worden bij Slaapkenner Theo Bot.
TEMPUR slaapcomfort: matras, kussen, schotelbodem, boxspring, topper


Tempur Breeze matras,koel slapen verkrijgbaar bij theobotHeeft u het 's nachts snel warm en ligt u het liefst in een koel bed? Dan zijn de TEMPUR matrassen ideaal voor u! De matrassen TEMPUR  zijn voorzien van een verkoelende laag. Dit betekent dat het matras altijd koel aanvoelt. Daarnaast voert TEMPUR  uw lichaamswarmte af. U heeft geen last meer van de overtollige warmte in de nacht en u wordt uitgerust wakker!


Tempur matras Original, Cloud, Sensation, Elite 25cm. hoog kopen , bot zwaag, hoorn
De TEMPUR matras Elite is 25 cm. hoog 

De TEMPUR Original (voor een steviger gevoel)

De TEMPUR Cloud (voor een zachter gevoel)

De TEMPUR Sensation (voor en meer traditioneel gevoel)

Deze collecties zijn ontwikkeld om uw slaapcomfort te optimaliseren, maar met behoud van de juiste ondersteuning.


Bij Slaapkenner Theo Bot hebben wij gekozen voor TEMPUR als drukverlagende matrassen en kussens. Op een TEMPUR matras worden de bewegingen en het gewicht van uw lichaam perfect geabsorbeerd en zeer gelijkmatig verdeeld, hierdoor zult u veel minder draaien tijdens uw slaap.

Ook kunt u bij Slaapkenner Theo Bot gebruik maken van onze testkussens van TEMPUR, dit houdt in dat u een kussen mee kunt nemen naar huis en deze enkele dagen kunt testen.

TEMPUR voor uw beste nachtrust, voel het comfort, voel de ondersteuning, voel TEMPUR.


TEMPUR Schotelbodem

U kunt kiezen uit een TEMPUR Flex 500 vlak

U kunt kiezen uit een TEMPUR Flex 2000 (2 motoren) bedbodem of een TEMPUR Flex 4000 (4 motoren) bedbodem

U kunt kiezen uit verschillende potensets

* vierkante poten Eiken, Chroom,  RVS - Zwart of RVS ronde potenTEMPUR Zero G bedsysteem

TEMPUR Zero G met model comfortabele lighouding met masage en pullback systeem theo bot


Ontdek gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop.

Met slechts één druk op de knop neem het TEMPUR Zero G bedsysteem in één beweging de ultieme positie aan voor een compleet gevoel van gewichtloosheid.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloed circulatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Voor optimale ontspanning is ook een massage-functie inbegrepen! Ontdek TEMPUR Zero G en wordt uitgerust wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.Tempur Boxspring North_topper_antracite_vlak_rond_design


Het TEMPUR  assortiment  de showroom van Slaapkenner Theo Bot is vernieuwd ! Alle matrassen zijn nu voorzien van nieuwe, frisse hoezen. Bovendien zijn de drie verschillende matrascollecties nu allemaal verkrijgbaar in dezelfde hoogtes. Stellen kunnen dus twee verschillende TEMPUR matrassen kiezen met verschillende gevoelens en toch hetzelfde bed delen zonder hoogteverschil.

Bij Slaapkenner Theo Bot hebben wij een zeer breed assortiment TEMPUR matrassen, zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes van matrassen maar ook uit verschillende hardheden zo vindt u altijd wel een matras wat perfect bij u past.

TEMPUR Original matras, TEMPUR Sensation matras, TEMPUR Cloud matras

MATRAS  hoogte:TEMPUR PRIMA 19 cm,TEMPUR SUPREME 21 cm, TEMPUR ELITE 25 cm.

Op alle TEMPUR matrassen geven wij een garantie van 10 jaar.
De bedbodems van TEMPUR zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De 
TEMPUR schotelbodems kunnen als vlakke bodem of als verstelbare bodem besteld worden. De TEMPUR bedbodems bestaan uit een groot aantal flexibele schotelelementen, die niet aan elkaar vast zitten. De schotelbodems van TEMPUR bewegen perfect mee met de contouren van uw lichaam.

Beleef TEMPUR bij Slaapkenner Theo Bot en ontdek hoe de matrassen en kussens ook uw leven kunnen veranderen. TEMPUR belooft u een gezonde nachtrust en een unieke drukverlagende slaapervaring.


Tempur hoeslaken,  wit en ecru,jersey,beddengoed,bedtextiel,sloop,kussen,matras,slaapkenner theo bot

TEMPUR Hoeslaken jersey kleur: wit en ecru


Tempur reisset, trolley met matras en kussen voor op reis,slaapcomfort als thuis,slaapkenner theo bot, website.jp

Neem je bed op en wandel... slaapcomfort op vakantie.
TEMPUR reisset, trolley met opleg matras en kussen voor op reis, slaapcomfort als thuis...


TEMPUR Reisset inclusief trolleybag_slaapkenner theo bot-top-matras-reiskussen

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag
Wanneer u eenmaal gewend bent om op een TEMPUR matras te slapen, wilt u niet meer anders. De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen, die niet van huis wil zonder een TEMPUR matras en TEMPUR reis- kussen.
Kernpunten: 
* het gewicht van de complete reisset inclusief trolley/tas is 5,5 kg.
* De tas is weerbestendigTempur proef slapen, experience cabine,original matras,schotelbodem,massage,drukverlagend , Nasa

TEMPUR Experience cabine

Kom bij Slaapkenner Theo Bot proefliggen op de drukverlagende TEMPUR matrassen en maak een keus uit de TEMPUR Original, Sensation, Cloud of Hybrid kwaliteit. Kies een TEMPUR bedbodem met of zonder massage. Ook een comfortabele en Ergonomische TEMPUR hoofdkussen verbetert de nachtrust.

Tot ziens op de Dorpsstraat 162 in Zwaag (gemeente Hoorn).Tempur Premium Reseller bed,matras, kussen,comfort,advies,persoonlijk advies, slaapcomfort met de juiste ondersteuning theo bot

TEMPUR Premium Reseller Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag heeft de gehele TEMPUR collectie  in winkel: Bedden Prestige Bedden Flex Design Bedden Relaxation Bedden Supreme Bedden Bedaccessoires Duet Bedden Experience Bedden Zero G Matrassen Breeze Original Breeze Cloud Breeze Sensation Original  Cloud  Sensation  Hoofdkussens Comfort Kussens Ergonomische Kussens Bedbodems Bedbodems Thuis en Onderweg Onderweg Thuis Zorg en ondersteuning.


OUTLET Showroommatrassen: lees meer...