Het slaapkenner netwerk

Tempur logo_bed_matras_kussen_comfortproducten_theo_botTEMPUR matras: Original, Cloud, Sensation en Tempur ONE matrasProfiteer van 25% korting op TEMPUR® matrassen bij Slaapkenner Theo Bot
*Actievoorwaarden:

*Tijdens de promotie ontvang je 25% korting op TEMPUR® matrassen (Onder TEMPUR® matrassen vallen de Cloud, Sensation en Original matrassen in prima (19cm), supreme (21cm) en Elite (25cm) uitvoering).
* ONE™ BY TEMPUR® matrassen 

*De actie op Tempur matrassen loopt van  tot en met 31 februari 2023.

#TEMPUR® #actie matras #bed #relax #kussen #hoofdkussen#boxspring #slaapkennertheobot #zwaag #hoorn Bij TEMPUR® vinden we dat een matras altijd perfect moet aansluiten op de vorm van het lichaam, ongeacht de contouren, grootte of leeftijd van uw klant - en niet andersom. Daarom bieden wij vier afzonderlijke matrascollecties aan, die elk uniek aanvoelen en zijn ontworpen volgens de voorkeuren van de meeste consumenten. Elk TEMPUR® matras heeft de volgende eigenschappen:

*een TEMPUR matras vormt zich perfect naar het lichaam voor persoonlijk comfort en ondersteuning

*een TEMPUR matras is drukverlagend

*een TEMPUR matras geeft een voortreffelijke absorptie van bewegingen

*een TEMPUR matras heeft een lange levensduur 

Wil jij een Tempur matras kopen ? 


 Tempur matras kies Original, Cloud of Sensation

De TEMPUR matrassen zijn uniek in vele opzichten. Het drukverlagend materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen die veel mensen momenteel als positief ervaren.
De TEMPUR matrassen zijn verkrijgbaar in drie collecties. Er zijn verschillende matrashoogten. Ieder persoon kan voor zijn eigen comfort kiezen in dezelfde hoogte, zodat twee verschillende Tempur-matrassen  met twee verschillende lig ervaringen  toch zonder hoogteverschil in hetzelfde bed of ledikant passen

Tempur Original Matras elite kopen, zwaag, hoorn


Tempur matras cloud elite 25 cm. hoog

Tempur sensation elite 25 cm. hoog


De drie collecties worden onderscheiden met de benamingen Tempur Original-, Cloud- en Sensation-collection. Elk type is dus verkrijgbaar in verschillende hoogten en kunnen naast elkaar gecombineerd worden in een bed. Vanzelfsprekend kunnen ook in de lengte- en de breedtemaat de matrassen op allerlei maten besteld worden bij Slaapkenner Theo Bot.
TEMPUR slaapcomfort: matras, kussen, schotelbodem, boxspring, topper


Tempur Breeze matras,koel slapen verkrijgbaar bij theobotHeeft u het 's nachts snel warm en ligt u het liefst in een koel bed? Dan zijn de TEMPUR matrassen ideaal voor u! De matrassen TEMPUR  zijn voorzien van een verkoelende laag. Dit betekent dat het matras altijd koel aanvoelt. Daarnaast voert TEMPUR  uw lichaamswarmte af. U heeft geen last meer van de overtollige warmte in de nacht en u wordt uitgerust wakker!

TEMPUR matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een Tempur Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De Tempur Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de Tempur Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een Tempur Sensation.Tempur matras Original, Cloud, Sensation, Elite 25cm. hoog kopen , bot zwaag, hoorn
De TEMPUR matras Elite is 25 cm. hoog 

De TEMPUR Original (voor een steviger gevoel)

De TEMPUR Cloud (voor een zachter gevoel)

De TEMPUR Sensation (voor en meer traditioneel gevoel)

Deze collecties zijn ontwikkeld om uw slaapcomfort te optimaliseren, maar met behoud van de juiste ondersteuning.
ONE by TEMPUR matras voordelen:

Het ONE by TEMPUR  matras is gemaakt met de nieuwste technologie, voor een optimale ondersteuning.
Het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning. Visco-elastische cellen, die zich exact naar je lichaam vormen voor optimaal comfort. Je lichaam krijgt ondersteuning op precies de plaatsen waar dit nodig is.
De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.

Tempur One matras medium, traagschuim, drukverlagend, space kopen


ONE by TEMPUR   matras : soft, medium of firm

10 jaar volledige garantie op het matras
90 dagen omruilgarantie

De tijk van het  matras ONE by TEMPUR matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 40°C

Het  TEMPUR  materiaal vormt zich perfect naar de contouren van het lichaam

Kies ook voor een  ONE by TEMPUR boxspring bed : vlak of elektrisch verstelbaar

Maat : 80/90x200/210 cm.

Hoofdbord : Plain, Graphic of Stich. Maat : 85 x 160/180 cm.

Potenset : Wooden angle 15 cm hoogTEMPUR Schotelbodem

U kunt kiezen uit een TEMPUR Flex 500 vlak

U kunt kiezen uit een TEMPUR Flex 2000 (2 motoren) bedbodem of een TEMPUR Flex 4000 (4 motoren) bedbodem

U kunt kiezen uit verschillende potensets

* vierkante poten Eiken, Chroom,  RVS - Zwart of RVS ronde potenTEMPUR Zero G bedsysteemOntdek gewichtloos comfort met slechts één druk op de knop.

Met slechts één druk op de knop neem het TEMPUR Zero G bedsysteem in één beweging de ultieme positie aan voor een compleet gevoel van gewichtloosheid.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloed circulatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Voor optimale ontspanning is ook een massage-functie inbegrepen! Ontdek TEMPUR Zero G en wordt uitgerust wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.
Bij Slaapkenner Theo Bot hebben wij een zeer breed assortiment TEMPUR matrassen, zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes van matrassen maar ook uit verschillende hardheden zo vindt u altijd wel een matras wat perfect bij u past.

TEMPUR Original matras, TEMPUR Sensation matras, TEMPUR Cloud matras

MATRAS  hoogte:TEMPUR PRIMA 19 cm,TEMPUR SUPREME 21 cm, TEMPUR ELITE 25 cm.

Op alle TEMPUR matrassen geven wij een garantie van 10 jaar.
De bedbodems van TEMPUR zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De 
TEMPUR schotelbodems kunnen als vlakke bodem of als verstelbare bodem besteld worden. De TEMPUR bedbodems bestaan uit een groot aantal flexibele schotelelementen, die niet aan elkaar vast zitten. De schotelbodems van TEMPUR bewegen perfect mee met de contouren van uw lichaam.

Beleef TEMPUR bij Slaapkenner Theo Bot en ontdek hoe de matrassen en kussens ook uw leven kunnen veranderen. TEMPUR belooft u een gezonde nachtrust en een unieke drukverlagende slaapervaring.


Tempur reisset, trolley met matras en kussen voor op reis,slaapcomfort als thuis,slaapkenner theo bot, website.jp

Neem je bed op en wandel... slaapcomfort op vakantie.
TEMPUR reisset, trolley met opleg matras en kussen voor op reis, slaapcomfort als thuis...

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag_slaapkenner theo bot-top-matras-reiskussen

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag
Wanneer u eenmaal gewend bent om op een TEMPUR matras te slapen, wilt u niet meer anders. De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen, die niet van huis wil zonder een TEMPUR matras en TEMPUR reis- kussen.
Kernpunten: 
* het gewicht van de complete reisset inclusief trolley/tas is 5,5 kg.
* De tas is weerbestendig 

info@theobot.nl
TEMPUR Experience cabine


Kom bij Slaapkenner Theo Bot proefliggen op de druk-verlagende TEMPUR matrassen en maak een keus uit de TEMPUR Original, Sensation, Cloud of One by Tempur kwaliteit.


Kies een TEMPUR schotelbodem vlak of elektrisch verstelbaar,een North boxspring, een Zero G boxspring bed met massage. 


Ook een comfortabele en Ergonomische TEMPUR hoofdkussen verbeterd de nachtrust.


TEMPUR Premium Reseller Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag heeft de gehele TEMPUR collectie  in winkel: Bedden North boxspring, Micro-Tech boxspring,Zero G boxspring, Relax bedomranding,  Bedaccessoires  Matrassen Original,  Cloud, Sensation,Micro-Tech Hybrid. Hoofdkussens Comfort Kussens, Ergonomische Kussens Schotelbodems, Bedbodems .Thuis en Onderweg Onderweg Thuis Zorg en ondersteuning.


OPENINGSTIJDEN Slaapkenner Theo Bot

Dinsdag       9.30 tot 17.00 uur
Woensdag   9.30 tot 17.00 uur
Donderdag  9.30 tot 17.00 uur
                   (koopavond  op afspraak )
Vrijdag        9.30 tot 17.00 uur
Zaterdag   10.00 tot 17.00 uur


Opruiming showroommodellen ga naar : www.theobot.nl