Het slaapkenner netwerk

Topper, topdekmatras, splittopper, futon

Extra comfort.

Een topdek-matras ligt bovenop een regulier matras. Er zijn vele soorten. Vaak zijn de topdekmatrassen tussen vijf en tien centimeter hoog en zijn van verschillende materialen gemaakt: latex, mini-pocketveer, futon van wol, visco-elastisch schuim (zoals Tempur), HR schuim of traagschuim. Er zit ook verschil in stevigheid, ondersteuning en drukverdeling. Door het lichte gewicht is een topdekmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras. Een aantal redenen waarom een topdekmatras wordt gebruikt: Een topdekmatras kan comfort geven aan matrassen, die geen comfortlaag hebben. Gebruik van een topdekmatras kan de levensduur van een gewoon matras verlengen. Bij een tweepersoonsbed met losse matrassen is er minder last van de naad wanneer er een tweepersoons topdekmatras op ligt. Het matras zelf hoeft minder vaak gedraaid te worden, want het topdekmatras eenvoudig te keren.

PRIJZEN topdekmatras/toppers OPTISLEEP: klik hier
topdekmatras_matras_boxspring_topper_ natuurlatex _latex_slk_theo_bot_Forss_zwaag_hoorn

OPTISLEEP boxspring, matras met meubelstof, topper: talalay latex

Toppers of opdekmatrassen: OPTISLEEP, NOX, SCHRAMM, AUPING, VIKING, VISPRING


Optisleep topdekmatras pocketveer eenpersoons,tweepersoons en met topper split


U kunt kiezen voor een topdekmatras bovenop uw gewone matras. Dit biedt de volgende voordelen:

*Nog meer slaapcomfort.

*Keuze uit een pockettopper, visco-elastische, koudschuim of natuurlatex kern.

*Voorzien van exclusieve bordertijk en 4-zijden rits.

*Speciaal voor de elektrische verstelbare boxspring ook leverbaar als splittopper.


Matras te hard, topper,natuurlatex,wol,tempur,koudschuim,paardehaar,opdekmatras,talalay


UW RUG

Bij een te hard matras kunnen uw heup, bekken en schouder onvoldoende wegzakken waardoor er een ongezonde kromming aan de rug ontstaat. Bovendien heeft u kans op een onrustige slaap door het vele draaien en ontwaakt u voor u echt uitgerust bent. Dat gaat op termijn zeker tot rugpijn leiden.

Kies voor een goed ondersteunend matras 

of neem een comfortabele topper van: natuurlatex, mini-pockettopper of een visco-elastische topper...
Maten: 80/90/100/120/140/160/180 x 200/210/220 cm

Ook kunt u kiezen voor een tweepersoons toppers met split voor een elektrisch verstelbaar bed!

Kom proefliggen in de showroom van Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag


Optisleep_Split_topper Talalay_ Latex, topper Visco_elastisch_topper met mini-pocket_veer

Optisleep topper Innerzone latex of Talalay, topper visco-elastisch, topper met mini-pocketveren.Texeltopper en Texeler Futon

Op de Texeltopper is het zacht en luxueus slapen. In een tweepersoons futon is de wol van maar liefst vier volwassen schapen verwerkt! De Texeltopper legt u gewoon op de matras. Soepele wolvezels zorgen voor ventilatie. Ze nemen vocht op en staan dat weer af aan de buitenlucht. De Texeltopper biedt daardoor altijd het juiste slaapklimaat: behaaglijk warm in de winter en in de zomer prettig koel!

Topdek matras_futon_texeler_wol_opdekmatras_matras_theo_bot_slk_Zwaag_hoorn

Futon Texeltopper

Zuivere scheerwollen vulling van 2.000 gr/m2 met lamswol doorgestikte, katoenen tijk. Luxe Afwerking met mooi biesband.

Topper_topdekmatras_texeler_texel_wol_vrouw_slk_theo_bot_zwaag_hoorn_mini matras

Futon Texeltopper Extra

Zuivere scheerwollen vulling van 2.000 gr/m2. De winterzijde is een luxe doorstikte wolvacht van 550 gr/m2 gemengd met duurzame kasjmiervezels. De vulling is van lamswol. De zomerzijde is voorzien van een doorgestikte damast, gevuld met Texelse lamswol.

Topdekmatras van Auping

Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen. Bijvoorbeeld bij een boxspring met gestoffeerde matrassen (in dat geval noodzakelijk) of omdat u de hinderlijke naad tussen twee topmatrassen weg wilt werken. Wat uw reden ook is, met een Auping topdekmatras gaat u voor net dat beetje extra comfort. De open celstructuur van het HR schuim in de kern van de topper matras garandeert een goede ventilerende en vochtregulerende werking. HR schuim staat daarnaast bekend om uitstekende veerkracht (HR staat voor *high resilience* of te wel hoge veerkracht). Om u te helpen bij het kiezen van een topdekmatras bent u altijd van harte welkom bij Slaapkenner Theo Bot Dorpsstraat 162 Zwaag, waar u de verschillende topper matrassen en al zijn mogelijkheden kunt zien en uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat ze u precies aan de hand van uw wensen kunnen adviseren.


Topper Auping Prestige

De kern van de Premium topmatras bestaat uit latex. Naast super veerkrachtig is de topper daarmee ook nog eens duurzaam. Leverbaar in diverse maten.

Auping topmatras,topper Prestige visco,Hoorn


Topper AUPING Prestige

De kern van de Prestige topmatras is gemaakt van Talalay-latex. Talalay latex geeft naast veerkracht ook perfecte ondersteuning en een ventilerende werking.

Topper Comfort De Luxe

De Comfort De Luxe topmatras, met een kern van HR schuim, combineert veerkracht met goede ventilatie en vochtregulatie. Leverbaar in diverse maten.Auping_Splittopper Premium_ splitopper Prestige_splittopper Prestige wash_slaapkenner_theo_bot_zwaag_hoorn_matrassen.jpg

Splittopper AUPING Premium, splittopper  AUPING Prestige,splittopper AUPING  Prestige wash


De splittopper Premium met een kern van latex, talalay latex of HR Schuim is speciaal gemaakt voor gebruik op een verstelbare boxspring. Met een splittopper kunt u beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden.

Bedtextiel voor de topper en de splittopper.

Plateaumolton_Cazzenz_100 procent katoen_topper_splittopper_op maat gemaakt_slk_theo_bot_Zwaag_hoorn_matrassen

Op de topper wordt een plateaumolton gelegd

Voor de splittoppers heeft Slaapkenner Theo Bot op maat gemaakte splithoeslakens: kwaliteit jersey, katoen, percale of satijn splithoeslakens in vele kleuren. Merken: Formesse, Bella Donna, Bella Donna Alto, Bella Donna Picola, Van Dyck, Arli, Christian Fischbacher.


De Rolls Royce onder de hoeslakens is de Formesse Bella Donna Picolla stretch. Er zit 3% elasthan in verwerkt waardoor deze lakens nog beter rekbaar zijn. Bovendien voelen ze heerlijk zacht. Kleur is belangrijk, maar kwaliteit en comfort zijn absolute prioriteit. Daarom zijn we zelf zo enthousiast over deze jersey hoeslakens. Jersey wordt niet geweven maar gebreid, daardoor krijg je een zekere elasticiteit. Jersey hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn wasbaar op 60°C en compleet strijkvrij. Kom eens kijken naar de vele kleuren Bella Donna Picolla hoeslakens bij Slaapkenner Theo Bot.

De Bella Donna Picolla heeft een speciale pasvorm voor opdekmatrassen, toppers en splittoppers.


Schramm lotus 10 topper,latex,reisset, wasbaar,goed slapen,dealer theo bot,oplegmatras,topdek


Goed slapen op reis met een Schramm Lotus 10 topper van latex, ook als reisset verkrijgbaar.

Schramm lotus 10 topper,latex,reisset, wasbaar,goed slapen,dealer theo botTempur reisset, trolley met matras en kussen voor op reis,slaapcomfort als thuis,slaapkenner theo bot, website.jp

Neem je bed op en wandel... slaapcomfort op vakantie.


TEMPUR reisset, trolley met opleg matras en kussen voor op reis

Op voorraad toppermaat reisset 90x200 cm. : info@theobot.nl

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag_slaapkenner theo bot-top-matras-reiskussen

TEMPUR Reisset inclusief trolleybag
Wanneer u eenmaal gewend bent om op een TEMPUR matras te slapen, wilt u niet meer anders. De reisset bestaat uit een draagbaar slaapsysteem voor iedereen, die niet van huis wil zonder een TEMPUR matras en TEMPUR reis- kussen.
Kernpunten: 
* het gewicht van de complete reisset inclusief trolley/tas is 5,5 kg.
* De tas is weerbestendig 

info@theobot.nl


OUTLET / Opruiming topdekmatras, lees meer...


Dealer slaapkamer hulsta,nolte,zondag,van houdt,lifetime,maxfurn,vroomshoop,carre,tempur,matras,bed,kast,commode,boone,theo bot,zwaag,hoorn,n-h

U vindt de  SLAAPKENNER THEO BOT winkel  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland 


Merken bij Slaapkenner Theo Bot