Het slaapkenner netwerk

Swissflex premium beds zwitserland kopen online theo bot zwaag info@theobot.nl


SWISSFLEX Premium Beds

Ga naar de nieuwe website voor informatie : www.theobot.nlLigt je matras toch niet helemaal lekker? Wij bieden een omruilgarantie. Zo koop je online met zekerheid een nieuw matras.


Kies je Swissflex-matras : 

Swissflex Hybrid 26, Swissflex Hybrid 24, Swissflex Versa Excellence, Swissflex Versa 24 Natuurlatex, Swissflex Versa 24 Geltex, Swissflex Versa 22 Natuurlatex, Swissflex Versa 22 Geltex, Swissflex 20 natuurlatex, Swissflex Versa 20 latex

Slaapkenner Theo Bot
Dorpsstraat 162
1689 GG Zwaag
0229-237228
info@theobot.nl

Online Swissflex matras bestellen kan : info @theobot.nl 
of bel voor informatie of maak een afspraak voor een matras advies aan huis. (beddencheck)

Wie gezond slaaptwordt uitgerust wakker.

Een perfect op elkaar afgestemd slaapsysteem van Zwitserse kwaliteit is hiervoor ideaalcombineer nu een 

SWISSFLEX lattenbodem en SWISSFLEX matras met voortreffelijk Swissflex®-comfort! 

Swissflex matras Geltex inside: als beste getest!SWISSFLEX matras Versa 20 GELTEX inside: TESTWINNAAR 

Zwitserse kwaliteit tegen een eerlijke prijs!SWISSFLEX matras Versa 20 GELTEX inside

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering.

* Totale hoogte: 20 cm

* Stevigheid: soft of firm

* GELTEX inside-afdekking 6 cm

* GELTEX inside-schouderinlegdeel 2 cm

* Gomtex-steunkern 12 cm

SWISSFLEX matras versa_22_GELTEX_inside soft firm afdekking 6 cm schouderinlegdeel 4 cm gomtex steunkern 14  slaapkenner theo bot koel slaapcomfort

SWISSFLEX matras Versa 22 GELTEX inside voor meer comfort

De probleem oplosser voor probleemzones meer comfort bij de schouder, heup en lende

* Totale hoogte: 22 cm

* Stevigheid: soft of firm

* GELTEX inside-afdekking 6 cm

* GELTEX inside-schouderinlegdeel 4 cm

* Gomtex - steunkern 14 cm


De SWISSFLEX matrassen met GELTEX inside passen zich automatisch aan elk lichaam aan onafhankelijk van postuur en gewicht. Het revolutionaire materiaal combineert voor het eerst hoog elastische gel en ademend schuim.


De drukverlagingondersteuning en het ademend vermogen zijn onovertroffen. SWISSFLEX matrassen met GELTEX inside vormen dan ook de ideale basis voor een ontspannen en gezonde nachtrust.

Bovendien: GELTEX is zo duurzaam en hygiënisch, dat de matras en extra tijk niet langer gekeerd hoeven te worden. Dit garandeert een optimale Swissflex-functie en het hele jaar door een heerlijk bedklimaat.

Ieder mens is uniek, iedereen kan beter slapen op een matras met GELTEX inside.

Een gezonde nachtrust begint met de juiste matras! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat drie wezenlijke factoren de slaapkwaliteit bepalen: drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen. Het nieuwe materiaal GELTEX behaalt op alle drie de punten de hoogste score.

SWISSFLEX past deze combinatie van hoog elastische gel en ademend schuim dan ook als kernmateriaal voor vrijwel alle matrassen toe. Ook ons SEP-systeem is nu standaard in alle GELTEX inside-matrassen geintegreerd, naast het beproefde 7-zones comfort van Swissflex.

 *SWISSFLEXheeft matrassen met de GELTEX inside-tevredenheidsgarantie.

Bij ons proefliggen in de SWISSFLEX STUDIO met de nieuwste lattenbodem SWISSFLEX Bridge uni 12, uni 14 en uni 22 en de comfortabele SWISSFLEX matrassen met GELTEX inside: 20, 22 en 24 cm van Slaapkenner Theo Bot  

Ieder mens moet altijd voldoende energie krijgen om het leven te leiden dat hij of zij wil. Een gezonde nachtrust vult de energie aan die elke dag nodig is. Het bed als persoonlijke energie-generator is een gezonde basis voor het dagelijkse welzijn.

Een goed bed ligt alleen optimaal als matras en lattenbodem exact op elkaar zijn afgestemd. SWISSFLEX, al decennia lang succesvol met Zwitserse kwaliteit op het gebied van handgemaakte bedden, presenteert de nieuwste innovatie: synchroon-precisie tussen matras en lattenbodem. Gevoelige delen van het lichaam worden ontlast en, waar nodig, wordt het lichaam optimaal ondersteund.Het resultaat van SWISSFLEX matras en lattenbodem:

 

*Perfecte aanpassing aan alle bewegingen tijdens de slaap

*In elke houding perfect in balans en een goede ondersteuning van top tot teen

*Anatomisch correct en tegelijk ontspannen, drukvrij liggen

 

Matras Swissflex_latex_gomtex_mini-pocket_tijk met rits_afritsbaar_slk_theo_bot_zwaag_hoorn_ Swissmade_470 Px.jpg


SWISSFLEX maakt matrassen met een rits in de tijk, zodat de tijk van het SF matras met natuurlatex kern, SF matras met Gomtex, SF matras met mini-pocket afneembaar is.


De SWISSFLEX tijk: 'wash en care' is, zoals de naam al zegt, ook wasbaar

 

Slaapkenner Theo Bot geeft u advies over het Swissflex slaapcomfort met de unieke combinatie van matras en lattenbodem. Met het slaapcomfort van SWISSFLEX het hele jaar door een heerlijk bedklimaat.

Swissflex lattenbodem 20  met hoofdbord stof  bruin maat 180,200 cm. bed, zwevende bodem design poten gasveer,theo bot zwaag,hoorn,matras

SWISSFLEX matrassen zijn afritsbaar en aan de zijkant heeft het Swissflex matras handgrepen om het matras te keren.Tijk van het matras: Body in Balance

De innovatie: Zeer zacht en soepel materiaal, met hoge elasticiteit voor een optimale aanpassing aan het lichaam (SEP-effect). Doorstikt met wasbare schaaps-scheerwol. Ook geschikt voor mensen met allergieën. Afneembaar en wasbaar tot 40 graden Celsius.


Tijk van het matras: Cool & Natural

Natuurlijk en glad materiaal met unieke klimaateigenschappen. De doorstikking met scheerwol en het hoge aandeel hoeveelheid zijde zorgen voor een aangenaam droog en verkoelend slaapklimaat. Optioneel met SEP.

dekbedovertrek Refined_Carter_multi_meloen_geel_rood.jpgDekbedovertrek Refined _Carter in multi_water meloenen_geel_rood_groen_zomer_zon_slk_theo_bot.jpg

SWISSFLEX topper latex: 10 cm tijk cool

SWISSFLEX lattenbodem: SF uni 12 bridge,SF uni 14 bridge,SF uni 15 bridge, SF uni 22 bridge, SF uni 11, SF uni 20,

Optie SWISSFLEX lattenbodem met extra functie RMS

SWISSFLEX matras : 

SF versa 20 geltex inside, SF versa 22 geltex inside, SF versa 24 geltex inside/mini-pocket, SF versa 24 natuurlatex, SF Hybrid versa Excellence

U vindt de  SLAAPKENNER THEO BOT winkel  in Zwaag, gemeente Hoorn, Noord-Holland