Het slaapkenner netwerk

Vier-seizoenen / 4-Seizoenen dekbed

Bij een vier-seizoenen dekbed is het dekbed per seizoen aan te passen. Meestal bestaat het vier-seizoenen dekbed uit 2 dekbedden, die aan elkaar kunnen worden verbonden. Elk dekbed heeft een verschillende warmteklasse. Het vier-seizoenen dekbed is er in verschillende uitvoeringen en verschillende materialen: wollen dekbed, kameelharen dekbed, donsdekbed, Thinsulate dekbed of synthetisch dekbed, cashmier dekbed, moerbeizijde dekbed.

Met een dekbed genieten van alle seizoenen, dat kan met het OPTISLEEP combi-dekbed. In een handomdraai stelt u, dankzij een slim koppelsysteem (loopies), het dekbed samen. Precies de juiste warmte. De combinaties zijn eindeloos, bijvoorbeeld een licht met een warm deel, lamswol met wildzijde en ga zo maar door.


Uitleg warmteklasse :
Warmteklasse 1: Een echt warm dekbed! Ideaal voor koude slaapkamers en/of mensen die het nogal snel koud hebben.
 
Warmteklasse 2: Deze dekbedden passen het beste bij ons klimaat en zullen de meeste mensen goed bevallen.
 
Warmteklasse 3: Voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde slaapkamers.
 
Warmteklasse 4: Echte zomerdekbedden, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden.


Samen slapen maar toch apart?

Heb jij het snel koud maar je partner juist niet en wil je toch samen onder één dekbed slapen?

Dan kunt u kiezen voor een 4-seizoenen 'partnerdekbed', u slaapt samen onder een groot zomerdekbed van 240cm breed en 220 cm dekbedlengte.

Daarna kunnen beide partners, per dekbedhelft (120 x 220 cm) het eigen warmtecomfort kiezen. Dit geldt voor de vullingen kameelhaar, wol, wildzijde en thinsulate.


Kies bijvoorbeeld voor een basis, het zomerdekbed in de maat 240 x 220 en combineer deze met twee partnerdekbedden in de maat 120 x 220 cm. Één dekbed licht, medium of warm dekbed van 120cm breed koppelt u naar wens op het zomerdekbed. U kiest dus voor uw eigen warmteklasse, licht, medium of warm. Zo kunt u kiezen voor u eigen comfort! Uw OptiSleep specialist Slaapkenner Theo Bot kan u alles over dekbedkwaliteiten en dekbedmaten vertellen.


Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl