Het slaapkenner netwerk

Eider dons een luxe dekbed, super licht gewicht

Eider-dons is licht en warm. En de beste isolatiewaarde ontdekt door moeder natuur! Bij Slaapkenner Theo Bot kunt u een exclusieve eiderdons dekbed kopen. Het originele IJslands eiderdons dekbed wordt op traditionele wijze verkregen.

In de beschermde IJslandse natuurgebieden wordt deze Eider-dons na de broedtijd handmatig en op milieuvriendelijke wijze verzameld uit de verlaten nesten van de Eidereend. Deze dons wordt door de Eidereend op natuurlijke wijze verloren. Het verzamelen van de Eiderdons gebeurt door ervaren boeren die hiervoor een speciale licentie hebben.

Eider-dons een luxe dekbed, super licht gewicht

Eiderdons is zeer exclusief. Niet alleen door de zeer beperkte hoeveelheden die beschikbaar zijn, maar ook door de onvergelijkbare eigenschappen van Eiderdons. Op het gebied van warmte-isolatie en levensduur is Eiderdons onovertroffen. Een Eiderdons dekbed bestaat uit kleine vakjes die op ambachtelijke wijze gevuld worden. Hierdoor blijft de Eiderdons perfect op zijn plaats. De tijk van het dekbed is van de fijnste katoen geweven. Deze *daunenbatist* weegt slechts 75 gram per m2. Een andere mogelijkheid is een tijk van microtencel /zijde. Deze heeft een nog groter vochtregulerend vermogen als de katoenen tijk.


Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl

eiderdons dekbed,luxe,tijk zijde,vochtopnemend,eenpersoons, tweepersoons, certificaat, slaapcomfort, exclusief

Eiderdons dekbed met luxe tijk van zijde.

Dekbed in √©√©npersoons- en  tweepersoons-maat.

Certificaat van het eider-dons, exclusive slaapcomfort.

Prijs op aanvraag.

Verkrijgbaar bij de slaapspecialist Slaapkenner Theo Bot

Dorpsstraat 162

1689 GG Zwaag

info@theobot.nl