Het slaapkenner netwerk

Schapenwol


Lekker slapen onder een dekbed van schapenwol


Elke nacht comfortabel en zacht slapen. Een zomer- en winterdekbed op de juiste temperatuur. En in de ochtends uitgerust weer opstaan. Klinkt aantrekkelijk?

Dekbed wol,Schapen, holland,schapenwol,lammetje in de wij,wolland,texel,lamsvlees,schapenvlees,dekbed,pure natuur,slaapkenner theo bot

Schapenwol, waarom eigenlijk?

De slaapcollectie van TexelWool garandeert een gezonde nachtrust. De dekbedden, futons, onderdekens en kussens zijn gevuld met echte Texelse schapenwol. Een prachtig natuurproduct, gerijpt door zon, zee en wind.
Wie eenmaal onder of op de wol slaapt, wil nooit meer anders. Schapenwol en dekbed is al jarenlang een gouden combinatie van TexelWool.
Texel telt maar liefst 16.000 stamboekschapen, waarvan alle wol bij de enige fabriek op Texel wordt verwerkt. Al eeuwen lang wordt dit ras op het eiland gefokt en sinds 1984 produceert TexelWool er de bekende Texelse dekbedden. Zon, zee en wind hebben vrij spel op het eiland en dat geeft net dat beetje extra. De ideale basis voor gezonde en zachte slaapproducten van Texeler en TexelWool die worden geproduceerd in de TexelWool fabriek. De fabriek bevindt zich in Oudeschild, een vissersdorp aan de Waddenzee en staat pal naast de Waddendijk. In deze moderne fabriek staan kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel, daarom is het bedrijf ook al tientallen jaren marktleider in wollen dekbedden en wollen kussens.
Merken: Optisleep dekbedden, Texeler dekbeddenDekbed_wol_Texeler_lanoline_gekaard_witte tijk_eiland)schaap_zeelucht_slk_theo bot

Dekbed wol  merk: Texeler wollen dekbed 4-seizoenen dekbed met satijn tijk of katoen tijk.


Texeler_dekbed_wol_4-seizoenen_4-ritsen_parner-uitvoering

Texeler- partnerdekbed maat: 240 x 220 cm.

texeler dekbed met ritsen, wol , partner

Ook een Texeler- partnerdekbed mogelijk, dekbedden  met verschillende vulgewichten.
Dekbed wol_Texeler Dekbedden_zeelucht_lamswol_schaap_schapenwol_duo dekbed_katoen satijn tijk_ meerkeuze dekbed_kerk Texel_ Den Hoorn_slk_Theo Bot

 Texel Kerk in Den Hoorn schapen en lammetjes in de wei

Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl


Optisleep wollen dekbedden van de Slaapkenner huismerk-collectie  worden gemaakt van Zwitserse scheerwol, een fijne soepele wol kwaliteit. Kenmerkend is een comfortabel dekbed met fijne batist tijk met een natuurlijke absorptie en ventilatievermogen.dekbed ol optisleep 4-seizoenen of enkel, lamswol, frans, merinowol, vochtopname, ventilatie, licht, medium of firm, warm, winter, zomer, herfst, lente,


Dekbed wol  merk: OptiSleep, enkel- of een vier-seizoenen-dekbed
Keuze uit een licht, medium of warm wollen dekbed (zwaarder vulgewicht)


Optisleep wollen dekbed
Wol geeft warmte in de winter en verkoeling in de zomer.
Kenmerkend voor deze 100% zuivere scheerwol is het natuurlijke absorptie en ventilatievermogen waardoor vocht zeer goed wordt opgenomen. Wol kan tot 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het dekbed klam en vochtig aanvoelt. Doordat wol vocht zo goed reguleert ben je met een wollen dekbed verzekerd van een droog en warm lichaam tijdens de slaap. Bovendien bevat wol van nature lanoline wat een gunstig effect heeft op spieren en gewrichten.


Optisleep wollen dekbed is verkrijgbaar in licht, medium en warm vulgewicht. In 4-seizoenen uitvoering of partnerdekbed.
De OptiSleep dekbedden met een vulling van wol, kameelhaar en thinsulate zijn onderling combineerbaar. Je stelt heel gemakkelijk je eigen dekbed samen, gekoppeld met loopies(bandjes).
Samen slapen... maar toch apart? Nieuw in de OptiSleep collectie is het dekbed in partner uitvoering (120 x 220 cm) Het OptiSleep dekbeddenprogramma heeft een gepatenteerd koppelsysteem waarmee je eenvoudig 2 één-persoons dekbedden aan elkaar vastmaakt.

Partnerdekbed duo dekbed vierseizoenen dekbed optisleep slaapkenner theo bot basisdekbed wol dons thinsulate kameel wildzijde 120 breed 4 of 3 delen of 5 delen

Partnerdekbed, een duo dekbed of vier-seizoenen dekbed merk Optisleep: basisdekbed, wol, dons, thinsulate, kameel en wildzijde
Twee dekbed maten van 120 cm. breed. Je  kunt kiezen uit licht, medium en warm.

ADVIES voor een dekbed

*Welke kwaliteit dekbed?

*Eenpersoons of tweepersoons dekbed?

Allereerst dient je te beslissen of je een eenpersoons dekbed dan wel een tweepersoons dekbed wilt. Mensen die voor een tweepersoons dekbed kiezen, geven aan dat zij kiezen voor gezelligheid en de warmte van hun partner. Zij die voor twee eenpersoons dekbedden kiezen, geven aan dat zij rustiger slapen onder een eenpersoons dekbed (in de nacht niet hoeven strijden om een deel van het dekbed). Bijkomend voordeel van twee eenpersoons dekbedden: je kunt onder een dekbed liggen dat aan je eigen warmtebehoefte voldoet (een kouwelijke partner betekent in dat geval niet dat je ook het hele jaar onder een winterdekbed hoeft te liggen).


Kies het juiste dekbedformaat

Voor de lengte van je donzen dekbed neemt je als uitgangspunt je lichaamslengte. Tel daar 25 centimeter bij op en je  neemt de juiste lengte voor je dekbed. Voor de breedte neemt u de omtrek van uw lichaam +40 centimeter. Mocht je twijfels hebben over de juiste lengte of breedte dan adviseren wij je om eerder voor een ruimere variant te kiezen om er zeker van te zijn dat je"goed bedekt" de nacht doorkomt.

De keuze van een nieuw dekbed is belangrijk. Tenslotte gaat het zo'n tien jaar mee. En dan wilt je natuurlijk een exemplaar waaronder je comfortabel en gezond kunt slapen. Vele factoren bepalen samen het slaapcomfort van een dekbed. Wie op zoek is naar een nieuw dekbed komt dus voor een aantal keuzes te staan. Want comfort is een individuele aangelegenheid. Het aanbod en diversiteit van dekbedden is groot. Met het DIS-etiket is het makkelijk een dekbed te vinden dat het best bij je past.

Een aantal aandachtspunten worden onderstaand nader toegelicht, wat uiteindelijk bij je past willen wij u graag nader toelichten hiervoor bent je dan ook van harte welkom in de winkel van Slaapkenner Theo Bot. Voor het gemak hebben wij de punten hier voor u op een rijtje gezet. Welk dekbed je  kunt gaan kiezen is afhankelijk van diverse factoren zoals:

- Welk soort vulling is voor mij wenselijk?

- Welke uitvoering en model (enkelvoudig of 4-seizoenen) moet ik kiezen?

- Welke maatvoering?

- Welke eigenschappen heeft de tijk?

- Welke warmteklasse?

- Welke gewichtsklasse?

Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl