Het slaapkenner netwerk

Temprite

Wie profiteert van een Silvana Temprite dekbed?

Vaak zijn mensen 's nachts onrustig, omdat zij het nu eens te warm en dan weer te koud hebben. Wanneer iemand bij het slapen gaan steeds koude voeten heeft, de dekens opzij slaat of een been uit bed steekt om af te koelen dan zal hij met een Silvana Temprite dekbed hoogst waarschijnlijk beter slapen. Iedereen die tijdens de nacht transpireert of naast een partner ligt die een ander warm-koud-gevoel heeft, profiteert het meest. Silvana Temprite dekbedden met Climate Control zijn verkrijgbaar in een donzen en synthetische uitvoering. 

Merk: Silvana


silvana tuvalu dons dekbed met climat control,winter dekbed, 90 procent witte eendendons,outlast tijk,donsdicht katoen

Silvana Temprite Tuvalu

 

Een temperatuur-regulerend donzen winterdekbed

 

Dekbed Silvana Temprite Tuvalu is een temperatuur regulerend winterdekbed gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. De buitenkant van het dekbed bestaat uit een 100% fijne katoen met een binnenlaag Outlast textiel. Outlast is een nieuwe generatie textiel, ontwikkeld door astronauten. Dit textiel heeft de eigenschap om te veel geproduceerde lichaamswarmte op te nemen en weer af te geven wanneer dat nodig is. Op deze wijze reguleert de Silvana Temprite Tuvalu jouw lichaamstemperatuur en heb je het nooit meer te koud of te warm. De Silvana Temprite Tuvalu is tevens ideaal voor als je het zelf kouder of warmer hebt dan je partner, maar wel samen onder één dekbed wilt slapen!

 

Daarnaast is het dekbed Silvana Temprite Tuvalu voorzien van het Nomite en Downafresh label. Met het Nomite label ben je er zeker van dat huisstofmijt het dekbed niet kan binnendringen, doordat de buitenkant van het dekbed zeer fijn dicht geweven is. Het Downafresh label garandeert dat de donzen vulling zorgvuldig gereinigd en gedroogd is.

 

Dekbed Silvana Tuvalu kunt u wassen op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van je donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Dekbed Silvana Tuvalu bestaat ook extra breed, 260 cm !Silvana synthetisch dekbed met outlast, opruiming, maat 140x220


Dekbed SILVANA TEMPRITE SAMOA synthetisch dekbed met outlast.

Het dekbed is niet te warm en niet te koud. WK.3

Kwaliteit : synthetisch, wasbaar

1 x Opruiming 140 x 220 cm  van €  299,00 voor € 149,-


ADVIES voor een dekbed

*Welke kwaliteit dekbed?

*Een- of tweepersoons dekbed?

Allereerst dient u te beslissen of u een eenpersoons dekbed dan wel een tweepersoons dekbed wilt. Mensen die voor een tweepersoons dekbed kiezen, geven aan dat zij kiezen voor gezelligheid en de warmte van hun partner. Zij die voor twee eenpersoons dekbedden kiezen, geven aan dat zij rustiger slapen onder een eenpersoons dekbed (tijdens de nacht niet hoeven te strijden om een deel van het dekbed). Bijkomend voordeel van twee eenpersoons dekbedden: u kunt onder een dekbed liggen dat aan uw eigen warmtebehoefte voldoet (een kouwelijke partner betekent in dat geval niet dat u ook het hele jaar onder een winterdekbed hoeft te liggen).


Kies het juiste dekbed formaat

Voor de lengte van uw donzen dekbed neemt u als uitgangspunt uw lichaamslengte. Tel daar 25 centimeter bij op en u heeft de juiste lengte voor uw dekbed. Voor de breedte neemt u de omtrek van uw lichaam +40 centimeter. Mocht u twijfels hebben over de juiste lengte of breedte dan adviseren wij u om eerder voor een ruimere variant te kiezen om er zeker van te zijn dat u "goed bedekt" de nacht doorkomt.

De keuze van een nieuw dekbed is belangrijk. Tenslotte gaat het zo'n tien jaar mee. En dan wilt u natuurlijk een exemplaar waaronder u comfortabel en gezond kunt slapen. Vele factoren bepalen samen het slaapcomfort van een dekbed. Wie op zoek is naar een nieuw dekbed komt dus voor een aantal keuzes te staan. Want comfort is een individuele aangelegenheid. Het aanbod en diversiteit van dekbedden is groot. Met het DIS-etiket is het makkelijk een dekbed te vinden dat het best bij u past.

Een aantal aandachtspunten worden onderstaand nader toegelicht, wat uiteindelijk bij u past willen wij u graag nader toelichten hiervoor bent u dan ook van harte welkom in de winkel van Slaapkenner Theo Bot. Voor het gemak hebben wij de punten hier voor u op een rijtje gezet. Welk dekbed u moet gaan kiezen is afhankelijk van diverse factoren zoals:


- Welk soort vulling is voor mij wenselijk?

- Welke uitvoering en model (enkelvoudig of 4-seizoenen) moet ik kiezen?

- Welke maatvoering?

- Welke eigenschappen heeft de tijk?

- Welke warmteklasse?

- Welke gewichtsklasse?

Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl