Het slaapkenner netwerk

Cashmere of Kasjmier

Vervaardigd van haar van de Cashmere geit.

Een buitengewoon comfortabel dekbed dat door de zeer fijne structuur van de haarvezel minder vulling nodig heeft en dus licht van gewicht is. Het isolatie vermogen en de vochtregulatie zijn uniek.

Cashmerehaar wordt beschouwd als de lichtste, mooiste en meest kostbare haar. Het door ons verwerkte Cashmerehaar komt uit Centraal-AziĆ«. De zeer lange, zeer zachte, bijna zijdeachtige haar van de kasjmiergeit biedt een uitstekende bescherming tegen de kou en zorgt voor een constante warmte. De verloren of gekamde haar van de dieren wordt gesorteerd voor de productie van ons kwaliteitsproduct, wordt biologisch verwerkt en blijft daardoor volledig natuurlijk. 

Meer informatie op : www.theobot.nl


Dekbed cashmere,kasjmier wol van geit,luxe dekbedden,Slaapkenner theo bot,zwaag


Merk: Slaapkenner OPTISLEEP dekbed collectie gemaakt door Traumina.



ADVIES voor een dekbed

*Welke kwaliteit dekbed?

*Een- of tweepersoons dekbed?

Allereerst dient u te beslissen of u een eenpersoons dekbed dan wel een tweepersoons dekbed wilt. Mensen die voor een tweepersoons dekbed kiezen, geven aan dat zij kiezen voor gezelligheid en de warmte van hun partner. Zij die voor twee eenpersoons dekbedden kiezen, geven aan dat zij rustiger slapen onder een eenpersoons dekbed ('s nacht niet hoeven te strijden om een deel van het dekbed). Bijkomend voordeel van twee eenpersoons dekbedden: u kunt onder een dekbed liggen dat aan uw eigen warmtebehoefte voldoet (een kouwelijke partner betekent in dat geval niet dat u ook het hele jaar onder een winterdekbed hoeft te liggen).


Dekbed_cashmire_wol_optisleep_geit_theobot_zwaag

Kies het juiste dekbed formaat

Voor de lengte van uw donzen dekbed neemt u als uitgangspunt uw lichaamslengte. Tel daar 25 centimeter bij op en u heeft de juiste lengte voor uw dekbed. Voor de breedte neemt u de omtrek van uw lichaam +40 centimeter. Mocht u twijfels hebben over de juiste lengte of breedte dan adviseren wij u om eerder voor een ruimere variant te kiezen om er zeker van te zijn dat u *goed bedekt* de nacht doorkomt.

De keuze van een nieuw dekbed is belangrijk. Tenslotte gaat het zo'n tien jaar mee. En dan wilt u natuurlijk een exemplaar waaronder u comfortabel en gezond kunt slapen. Vele factoren bepalen samen het slaapcomfort van een dekbed. Wie op zoek is naar een nieuw dekbed komt dus voor een aantal keuzes te staan. Want comfort is een individuele aangelegenheid. Het aanbod en diversiteit van dekbedden is groot. Met het DIS-etiket is het makkelijk een dekbed te vinden dat het best bij u past.

Een aantal aandachtspunten worden onderstaand nader toegelicht, wat uiteindelijk bij u past willen wij u graag nader toelichten hiervoor bent u dan ook van harte welkom in de winkel van Slaapkenner Theo Bot. Voor het gemak hebben wij de punten hier voor u op een rijtje gezet. 

Welk dekbed u moet gaan kiezen is afhankelijk van diverse factoren zoals:

Dekbedden gevuld met lamswol, zijde, kameelhaar, dons, thinsulate,katoen, cashmire., optisleep, van dyck, traumina, beddinghouse, silvana, natuurlijke materialen en kunstvezels, antiallergisch

Dekbedden gevuld met katoen, dons, zijde, cashmere, kameelhaar, lamswol of thinsulate


- Welk soort vulling is voor mij wenselijk?

- Welke uitvoering en model (enkelvoudig of 4-seizoenen) moet ik kiezen?

- Welke maatvoering?

- Welke eigenschappen heeft de tijk?

- Welke warmteklasse?

- Welke gewichtsklasse?


Flanel litsjumaux overtrek HNL Lopez, citrus, Yellow,veren, wit, geel, kopen online

Vacht van cashmire : kleur zwart


 Schapenvacht van echt bont van bont Tibet lam zwart , plaid met suede achterkant,maat 160x220cm. luxe bedden,Roberto Origo Italie

Vacht  Tibet : kleur zwart

Plaid met suede achterkant,maat 160x220 cm. 

Merk: Roberto Origo Italie

Info@theobot.nl