Het slaapkenner netwerk

Synthetisch dekbed

Bijzonder geschikt bij allergieƫn.

Deze dekbedden zijn gemaakt van een polyester holle vezel. Omdat dit een kunststof is, is de vochtregulatie minder goed.  De dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt of voor kinderen. U kunt uw synthetische dekbed wassen. De synthetische dekbedden kunnen worden gemaakt met een Outlast tijk, hierbij wordt overtollige warmte opgeslagen en indien nodig weer afgestaan.

thinsulate hightechvezel 3M grote vochtopname, wintersport, dekbed, kussen

HIGHTECH SYNTHETISCH

Tegenwoordig zijn er steeds betere hightechvezels, o.a. Thinsulate vezels hebben een veel betere vochtopname! Deze vezels worden al jaren in de wintersportkleding gebruikt. De hightech kunststof vullingen hebben niets meer te maken met een *eenvoudige* holle vezel oplossing. Wie gaat voor synthetisch, bijvoorbeeld vanwege de antibacteriĆ«le of huisstofmijt-werende werking, kan kiezen uit hoogstaande materialen, die optimaal comfort bieden. U krijgt het gevoel van een comfortabel *donsdekbed*, een licht dekbed met een goede vochtregulering, daardoor  geen problemen met nachtelijke transpiratie. Om die reden is Slaapkenner Theo Bot dealer van Thinsulate dekbedden. Wij hebben deze Thinsulate dekbedden in de Optisleep collectie. Wij hebben eenpersoons- en lits-jumeaux maten op voorraad in licht, medium en warme uitvoering. Ook kunt u kiezen voor een partnerdekbed.Dekbed Optisleep Thinsulate 4 seizoenen zomer winter herfst lente  licht medium warm

Thinsulate dekbedden: licht, medium of warm gewicht

Ontdek de voordelen van Thinsulate dekbedden in de Optisleep collectie van Slaapkenner Theo Bot.

Thinsulate dekbedden zijn gemaakt van hightech vezels die heel sterk en duurzaam zijn. Ze hebben de eigenschappen, die de voordelen van dons bijna evenaren. Thinsulate is het beste isolatiemateriaal dat er bestaat. De vederlichte vezels zijn tien keer fijner dan andere isolerende producten, slaan uw lichaamswarmte op en houden u de hele nacht op temperatuur. Vandaar de toenemende populariteit van Thinsulate voor winter (sport ) kleding. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud. U kunt het Thinsulate dekbed ook als zomerdekbed kopen bij Slaapkenner Theo Bot. Prettig in een warme slaapkamer, appartement of caravan.

Er zijn 3 verschillende vulgewichten van het Thinsulate dekbed: licht, medium en warm. U kunt later als nog een lente-herfst deel of een winter dekbed van Thinsulate kopen. U kunt deze dekbedden met *loopies* aan elkaar verbinden, ideaal.

Thinsulate kombi-vier-seizoenen dekbed:

Winter- en zomerdekbed in 1 (duo): combinatie Light en Thinsulate Medium dekbed. 

Het Thinsulate Light is ideaal voor de zomer, het Thinsulate Medium is ideaal voor het tussenseizoen, lente of herfst. 

De combinatie van Light en Medium Thinsulate is ideaal voor de winter.

Thinsulate winter: enkel dekbed

Een enkel dekbed van Thinsulate, lekker warm voor de winter, dit dekbed bestaat uit 2 lagen met in het midden een luchtlaag voor goede isolatie.

Kenmerken Thinsulate dekbedden:

*isolerend

*vochtregulerend

*ventilerend

*anti-allergisch

*vulling: Thinsulate hightechvezels

*tijk: 100% Makokatoen-satijn

*onderhoud: wasbaar op 60 graden Celsius.Partnerdekbed duo dekbed vierseizoenen dekbed optisleep slaapkenner theo bot basisdekbed wol dons thinsulate kameel wildzijde 120 breed 4 of 3 delen bedklimaat

Samen slapen onder een dekbed, maar toch apart?

Heeft u het snel koud maar uw partner juist niet en wilt u toch samen onder een dekbed slapen?

Kies dan voor de partner uitvoering. Hiermee combineert u twee een-persoonsdekbedden met verschillende vullingen, waarbij u kunt kiezen uit Kameelhaar, Wol, Wildzijde of Thinsulate vulling.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een basis dekbed in de maat 240/220 cm en te combineren met twee partnerdekbedden in de maat 120 x 220 cm. Zo stelt u met uw partner uw ideale vier seizoenen dekbed samen. Samen comfortabel slapen. Bevestiging van de dekbedden gebeurd met Loopies, eenvoudige bevestiging aan de dekbedden, geen last van ritsen of drukknopen.

Bevestigingsysteem Loopies traumina voor 4 seizoenendekbedden en partnerdekbedden, roest niet, schuift niet laat niet los functioneel 4 seizoenendekbedMerken: Optisleep, Brinkhaus, Jade, Van Dyck, Traumina

Uitleg warmteklasse:
Warmteklasse 1: Een echt warm dekbed! Ideaal voor koude slaapkamers en/of mensen die het nogal snel koud hebben.
 
Warmteklasse 2: Deze dekbedden passen het beste bij ons klimaat en zullen de meeste mensen goed bevallen.
 
Warmteklasse 3: Voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde slaapkamers.
 
Warmteklasse 4: Echte zomerdekbedden, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden.
 
U vindt bij Slaapkenner Theo Bot in Zwaag dekbedden van dons, wol, cashmere, kameelhaar, katoen, wildzijde en kunstvezels voor mensen met een allergie. (Thinsulate, Temprite , Fybersoft )


Meer informatie op de nieuwe website : www.theobot.nl